• DOLAR 32.326
  • EURO 35.113
  • ALTIN 2303.134
  • ...
Diyarbakır Umut Kapısı`ndan `Kurban` Çağrısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Umut Kervanı Yardım Platformu üyesi olan Diyarbakır Umut Kapısı Gıda Bankası, yaklaşan Kurban Bayramı münasebetiyle Diyarbakır`da hayırseverlerin kesecekleri kurbanların etlerini fakir ve muhtaçlara dağıtma konusunda aracı olacaklarını duyurdu.

Yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle açıklamalarda bulunan Diyarbakır Umut Kapısı Başkanı Sıdık Furkan "Kurban alımlarımız başlamıştır. Kurban kesmek isteyen hayırseverler olursa kendilerine yardımcı olmaya hazırız. Fakir ve muhtaçları bu bayramda da hep beraber sevindirelim." dedi.

Kurban bedellerinin 400 TL olduğunu dile getiren Furkan, "Kurban kestirmek ve etini dağıtmak isteyen vatandaşlar bize başvuruda bulunsun. Bizler bu hayırda aracı olmaya hazırız. Bizlere kurban konusunda başvurmak isteyen vatandaşlar internet aracılığıyla, telefonla ve ya Diyarbakır Yeniyol Cuma pazarında bulunana merkezimize gelerek irtibata geçebilirler." ifadelerini kullandı.

Dileyen vatandaşların vekâlet yoluyla kurbanlarının kesilerek gerekli yerlere ulaştırılacağını dile getiren Furkan, kurban kesimi, dağıtımı gibi bilgilerin detayına http://www.umutkapisi.org.tr/ adresinden ulaşılabileceğini söyledi.

Fakir ve muhtaçların yüzlerinin gülmesi için tüm hayırseverlerin yardımlarını beklediklerini vurgulayan Furkan, kendileri de yapılan yardımlarda hassasiyetle davrandıklarını söyledi. (M. Sait Adiyaman/Ömer Yasin Ergin - İLKHA)

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir