• DOLAR 32.601
  • EURO 34.811
  • ALTIN 2499.86
  • ...
Mersin'de eğitim tatbikatı yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MERSİN - Son baharın gelmesi ile üretimin artmasından dolayı Mersin Orman Bölge Müdürlüğü ile Mersin İşletme Müdürlüğü tarafından Aladağ köyü Yapraklı Mevkiinde, Üretim ve Sıklık Bakım çalışmalarıyla ilgili eğitim tatbikatı yapıldı.


Tatbikata Mersin Orman Bölge Müdürü Abit Baca, Bölge Müdür Yardımcısı Salim Karabulut, İşletme Pazarlama Şube Müdürü Ali Dinçer, Silvikültür Şube Müdürü Mustafa Yalçın, üretimde görevli işçiler ve kesimde çalışan köylüler katıldı.


Programın öğleden önceki bölümünde İşletme Pazarlama Şube Müdürü Dinçer tarafından üretim çalışmalarındaki iş güvenliği, kesim teknikleri ve standardizasyon esaslarıyla ilgili eğitim verilerek kesimle ilgili uygulamalı tatbikat yapıldı.


Tatbikatın öğleden sonraki bölümünde ise Silvikültür ve Plan Proje Şube Müdürü Yalçın, üretim ve silvikültür ödenekli sıklık bakım programları, bölmelerde yapılacak çalışmalar ve uygulanacak dozaj miktarları ile genç meşcere bakımlarına değinerek, yapılan uygulamalarla ilgili değerlendirilmede bulunuldu.


Yapılan eğitim tatbikatı, Mersin Bölge Müdürü Baca'nın tavsiyeleri ve yapmış olduğu sonuç değerlendirmesi ile son buldu. (Osman Öksüz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir