• DOLAR 32.331
  • EURO 35.058
  • ALTIN 2283.067
  • ...
'Muşlular girişimci ruha sahiptir'
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MUŞ - Vali Vedat Büyükersoy Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği(TÜMSİAD) Muş Şubesini ziyaret etti. Büyükersoy TÜMSİAD Muş Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Murat Meriç'ten derneğin faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Muşluların girişimci ruha sahip olduğunu gördüklerini belirten Vali Büyükersoy, İl dışındaki Muşlu işadamlarının çok büyük işler yaptıklarına şahit olduklarını belirtti. Dernek yönetimine, faydalı olacak olan çalışmalarını devam etmelerini tavsiye eden Büyükersoy, işadamlarına özellikle fuarlara önem vermeleri tavsiyesinde bulundu.

Vali Büyükersoy'a Derneğin çalışmaları hakkında bilgi veren dernek başkanı Murat Meriç, özellikle Yabancı dil ve dış ticaret ile ilgili çalışmalarının olacağını söyledi. Meriç, Derneğe bağlı 30 üyelerini kursa gönderip kendilerini ifade etme noktasında bir kursa tabi tutacaklarını belirterek, şirketleri büyütme ve kurumsallaştırma noktasında hedeflerinin olduğunu kaydetti.

Muş'u sektörlere böleceklerini dile getiren Meriç, Muş'un temel problemlerini çözme noktasında neler yapabileceklerini ele alacaklarını ve sosyal olma noktasında çalışmalarının olduğunu söyledi. Meriç, ''Biz bu memlekete yatırım yapan insanlarız. Muş'un içindeki her oluşum ile alakadar olmaya çalışıyoruz. Bürokrasiye sinerji sağlamayı hedefliyoruz. Kral çıplak diyebilmeyi, yanlış ve doğruları dile getirmeyi istiyoruz. Bunun yanında hiç kimse ile kişisel sorunumuz olmaz'' diyerek Muş'ta her alanda hizmet yapma gayreti içerisinde olacaklarını sözlerine ekledi. (M. Şirin Çağlayan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir