• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Konya zabıtasından bayram öncesi denetim
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

KONYA- Konya'nın Beyşehir ilçesinde Kurban Bayramı öncesi gıda satışı yapılan iş yeri ve marketlerde Zabıta ekipleri tarafından denetim yapıldı.

 

Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı, yaptığı açıklamada, vatandaşların sağlıklı ve uygun koşullarda alışveriş yapabilmesini sağlamak amacıyla zabıta ekiplerinin denetimlerde bulunduğunu söyledi.

 

Kurban Bayramı öncesi halk sağlığına yönelik tehditleri ortadan kaldırmak için gıda üretimi ve satışı yapan işyerlerine yönelik denetimlerin arttırıldığına dikkat çeken Taşcı şunları kaydetti: "Zabıta ekiplerimizle birlikte halkın sağlığını korumak ve olası riskleri önlemek için işletmelerin gıda üretimi ve hijyen kurallarına uygunluklarını denetliyoruz. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da vatandaşlarımızın sağlığını tehdit edecek üretim yerlerine ve satış yapılan iş yerlerine yasal işlemleri yaparak gerekli önlemleri alacağız."

 

Halk sağlığını tehdit eden üretim yerleri ve iş yerlerine kesinlikle taviz verilmeyecektir diyen Taşçı," Bu nedenle zabıtamız gerekli çalışmaları yaparak iş yerleri üzerinde denetimlerini sıkı tutacak, kurallara uymayanlar ise gerekli cezai işlemlere tabi tutulacaktır. Vatandaşlarımız şikayetlerini 153 zabıta şikayet hattına bildirebilirler." şeklinde konuştu. (İlyas Yavuz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir