• DOLAR 32.532
  • EURO 34.891
  • ALTIN 2483.801
  • ...
Göçükte yaralanan işçilere ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MUŞ - Alparslan Üniversitesi Rektörü Nihat İnanç, kampus alanındaki Kongre ve Kültür Merkezi inşaatının çökmesi sonucu yaralanan işçileri hastanede ziyaret etti.


2 günden beri üniversitede ters giden bazı şeylerin olduğunu belirten İnanç, ''Dün rektörlük binamızda bir kardeşimiz düşmüştü. Bu sabah aynı inşaatta bir arkadaşımız binada asılı kaldı. Asılı kalmaktan dolayı kolu kırıldı. Peşinden de bu olay gerçekleşti." dedi.


Sonuçları açısından bakıldığında olayın küçük olduğunu ifade eden İnanç, bu şekilde büyük bir olayın sonuçlarının daha da ağır olabileceğini söyledi.


İnanç; ''5 kardeşimiz hafif yaralandı Allah kendilerine hayırlı şifalar versin. Tabi bunun sonuçları ağırda olabilirdi. Biz bu konuyu bütün boyutlarıyla inceleyeceğiz. Tabi önemli olan bunlardan ders çıkarmaktır. Bu olay hem müteahhit arkadaşlara hem de bize ders olacak. İnşallah kardeşlerimiz en kısa sürede sağlıklarına kavuşur ve bayramı çocuklarıyla beraber güzel bir şekilde geçirirler.'' dedi. (M. Şirin Çağlayan - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir