• DOLAR 32.331
  • EURO 35.081
  • ALTIN 2295.889
  • ...
SON DAKİKA
Ücretsiz kurslara yoğun ilgi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN - Okulların başlamasıyla birlikte Gençlik Merkezinin açmış olduğu ücretsiz kurslar da yoğun ilgi gördü. Bunlardan en yoğun katılım sağlanan kurslardan biride İngilizce kursu oldu.


Van Gençlik Merkezi ve Süphan Mahallesi'nde bulunan Süphan Gençlik Merkezinde açılan kurslara 150 kişi başvuru yaptı.


Başvurular sonrası farklı seanslarda kurslar verilmeye başlandı. Kurslara katılanlar arasında il dışından gelen ve Van'da üniversite okuyan öğrencilerde bulunuyor. İngilizce kurslarının kendilerine faydalı olacağını söyleyen kursiyerler, kursların ücretsiz olması ise kendileri için büyük bir fırsat olduğunu, kendileri için verilen bu hizmette emeği geçenlere teşekkür ettiler.


İngilizce kursu katılımcı sayısından duyduğu memnuniyeti dile getiren Van Gençlik Merkezi Müdürü Cevdet Arslan, kısa bir süre içinde açmış oldukları başvuru kontenjanın kısa sürede dolduğunu söyledi.


Arslan, "Gençlik Merkezimiz tarafından açılan kursların tamamı ücretsizdir. İngilizce kursumuzun süresi üç ay olacak. Kurslarımız sonunda başarılı olan kursiyerlere İngilizce kurslarına katılmıştır belgesi verilecektir. Kurslarımızın aşaması seviyeli olarak devam edecektir. Tüm kursiyerlere başarılar diliyorum." dedi. (Murat dalgın-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir