• DOLAR 32.577
  • EURO 34.906
  • ALTIN 2434.586
  • ...
Sason Kaymakamı öğretmenlerle bir araya geldi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Sason Kaymakamı Cihat Arık ilçede eğitim ve öğretimde başarı seviyesini yükseltmek amacıyla branş öğretmenleri ile bir araya geldi. Sason Yatılı Bölge Ortaokulu Konferans Salonunda gerçekleşen toplantıya 240'a yakın branş öğretmeni katıldı. Saat 10.00 'da başlayan toplantı 2 saate yakın sürdü.

 

"Eğitim, bizim olmazsa olmazımızdır"
Birinci önceliklerinin eğitim olduğunu ifade eden Kaymakam Arık, "Çocuklar bizler için çok kutsal değerlerdir. Onların geleceğini en güzel şekilde temin edebilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bizim için bu denli kutsal olan varlıkları sizlere emanet ettiğimizden ötürü kıymetli hocalarım bizim nezdimizde çok değerlisiniz. En ufak bir sıkıntınızda silsileye dikkat ederek bizlere gelin kapımız her daim sizlere açıktır. Okulların fiziksel eksiklikleri olsun, öğrencilerimizin maddi problemleri olsun daha birçok alanda aklımıza gelmeyen problemde gelin çözüm üretelim." şeklinde konuştu.

 

Şimdiye kadar Sason'da çok büyük işler yapılmış
Sason'da şimdiye kadar eğitim alanında çok büyük işler yapıldığını belirten Kaymakam Arık, "Eğitim seviyesinin bu dereceye gelmesinde katkıda bulunan (burada olan ve olmayan) herkese yapmış olduğu hizmetten ötürü teşekkür ediyorum. Bizler de eğitim bilimlerindeki istasyon tekniği mantığıyla ilçemizin eğitim seviyesine ilaveler yapmaya geldik. Eğitim seviyesini bulunduğu noktadan, elbirliği ve gönül birliği ile daha ileri noktaya getireceğiz. İlçemizin Eğitim konusunda güzel bir sistemi var bunu değiştirmek gibi bir niyetin içine girmeyeceğiz." dedi.

 

"Çocuklar donmamış beton gibidir"
Öğretmenlere emanet edilen çocukların donmamış beton gibi olduğunu söyleyen Kaymakam Arık, "Sizlerin vermiş olduğu eğitim-öğretim çocuklarımızın hayatında izler bırakacaktır." ifadelerini kullandı. (Yasir Oğuz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir