• DOLAR 32.527
  • EURO 34.89
  • ALTIN 2430.862
  • ...
Öğrenci servisi kazasında ölü sayısı 4'e çıktı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN - Mardin'de yolcu minibüsünün kamyona arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında yaralanan ve Mardin Devlet Hastanesinde tedavi gören Nurcan Yaşar da yaşamını yitirdi. Son gelen haber ile birlikte kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 4'e yükselmiş oldu.


Edinilen bilgilere göre, Nusaybin ilçesinden Mardin'e öğrenci taşıyan 47 NH 372 plakalı servis aracı Mardin'e 15 kilometre uzaklıktaki Ortaköy beldesi çıkışında çimento yüklü 73 DT 610 plakalı kamyonete arkadan çarptı.


Öğrencileri okula yetiştirmek için acele ettiği ve aşırı hız yaptığı ileri sürülen şoför, sürati yüzündün önüne çıkan kamyonete arkadan çarparak şarampole yuvarlandı.


Meydana gelen kazada olay yerinde minibüs şoförü ve 2 öğrenci hayatını kaybetti, 5'i ağır 16 öğrenci yaralandı.


Hayatını kaybeden öğrencilerin Mardin Artuklu Üniversitesinde eğitim gören Güzel Sanatlar Fakültesi birinci sınıf öğrencisi Esra Sungur ve Meslek Yüksek Okulu Bilgisayar Bölümü birinci sınıf öğrencisi Songül Doğan olduğu belirlendi.


Kazanın haber verilmesiyle olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaralılar, Mardin Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.


Yaralanan ve Mardin Devlet Hastanesine kaldırılanların Şeval Yakıcı, Ezgi Bodur, Nurcan Yaşar, Ayfer Gök, Defne Gök, Mervan Baysal, Büşra İnan, Seher Yıldız, Esra Güneş ve Rozelin Tarhan olduğu belirlendi.


Esra Güneş ile Rozelin Tarhan'ın buradaki ilk tedavilerinin ardından Diyarbakır'daki hastanelere sevk edildiği bildirildi. Mardin'deki özel bir hastaneye kaldırılan öğrenciler Murat Doğuşkaya, Ferhat Harman, Safa Arslan, Nurşin Gök ile Ali Akpınar ve Songül Barış'ın tedavileri sürüyor.


Ancak Mardin Devlet Hastanesinde tedavi gören Nurcan Yaşar da yaşamını yitirdiği bildirildi. Son gelen haber ile birlikte kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 4'e yükseldi. Yaralı 15 kişinin ise tedavileri halen sürüyor. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir