• DOLAR 32.579
  • EURO 34.833
  • ALTIN 2507.537
  • ...
Ey Batı, bu terör sizin eseriniz...
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mehmet Özcan / Haber-Analiz
Tüm dünyanın şaşkınlıkla izlediği, Norveç’te 76 kişiyi öldüren seri katil Anders Behring Breivik, saldırıyı Avrupa’yı Müslümanlardan temizlemek için yaptığını anlattı hâkime… Ve ifadesinde öyle bir suçlu gibi de değil, yaptığı katliamı olması gereken bir durum olarak sundu mahkeme heyetine. Ayrıca Mason olduğunu belirten Hıristiyan ırkçı Breivik, saldırıyı tek başına düzenlemediğini, arkasında iki hücrenin daha olduğunu iddia etti.

Norveçli yetkililer öyle düşünmese de İslam düşmanı Breivik’in, bu saldırıyı öyle tek başına yapmış olabileceği kesinlikle düşünülmemeli. Terör uzmanları Oslo’daki patlamaların araç sistemi kullanılan bombalarla gerçekleştirildiğine dikkat çekerek bu sistemin bir kişi tarafından kurulmasının imkânsız olduğunu ve yöntemin, başta Mossad olmak üzere istihbarat servislerinin kullandığı bir yöntem olduğunu belirtiyor.

SALDIRIYI İSRAİL Mİ İSTEDİ?
ABD’li gazeteci ve eski istihbaratçı Wayne Madsen’in ortaya attığı bir iddiaya göre saldırının ardında israil var ve saldırgan Breivik, Mossad’a çalışıyor. Ölüm adası Utoya’da, saldırıdan birkaç gün önce çekilen bir fotoğraf karesi ise ABD’li eski istihbaratçıyı doğrular nitelikte.

Fotoğrafta, gençlerin taşıdığı bir pankartta “isral’e boykot” yazıyor. İddiayla ilgili soruları yanıtlayan kaynaklar ise iktidardaki İşçi Partisi’nin gençlik kolları kampının israil karşıtı propagandanın yürütüldüğü ve Filistin’e destek toplantılarının yapıldığı bir merkez haline dönüştüğünü doğruladı.

Ayrıca Norveç yönetimi, Filistin’i tanıyan ilk Avrupa ülkesi olacağını açıklamıştı.
Breivik’in yazdığını iddia ettiği 1500 sayfalık manifestosunda 2002’de Londra’da yapılan bir toplantıya katıldığını, bunun Avrupa Tapınak Şövalyeleri toplantısı olduğunu belirterek, “Toplantıya Norveç delegesi olarak katıldım ve beni 8. Şövalye yaptılar” diyor.
Breivik, bu toplantıda kendisine bazı görevler verildiğini, bunlardan birinin bir manifesto yazmak olduğunu dile getiriyor. Artık Avrupa’da bir Haçlı milliyetçiliği başlatacaklarını anlatan Breivik, “Bu görev iki kişiye verildi, biri bendim” diyor ve çalışma biçimlerini de şöyle anlatıyor: “Herkesin bir kod-adı var, benimki ‘Sigurd’ (Haçlı); bağlı olduğum Üstad’ın ise ‘Aslan Yürekli Rişar’ anlamına ‘Richard’; buradakilerin en genci benim.” Yani ‘Şövalye’ yapıldığında henüz 22 yaşındaymış Norveçli katil… Yabancı basın da Avrupa’nın farklı ülkelerinde faaliyet gösteren ve Mason bağlantıları bulunan “tapınak şövalyeleri” isimli bir örgütten söz ediyor.

TERÖRİST BREİVİK: “ANTİ-SİYONİZME KARŞI SAVAŞMALIYIZ”
Kendisini, ‘İslam ve Marksizm karşıtı bir Hıristiyan nasyonalist’ olarak nitelendiren saldırganın israil hakkındaki görüşleri ise, saldırıdan 6 saat önce internete yaydığı bin 500 sayfalık günlüğünden açıkça okunuyor. Norveçli Breivik, siyonizm hakkında şu ifadeleri kullanıyor: Almanya ve Avrupa’daki Yahudiler vefasız mı? Evet. siyonizm-nasyonalizm karşıtı liberal Yahudiler bugün hem israil’in hem bizim bir numaralı düşmanımız. Bu nedenle, israil’le, israilli siyonist kardeşlerimizle birlikte anti-siyonizme karşı savaşmalıyız. Muhafazakâr Yahudiler Avrupa’nın sadık dostlarıdırlar ve ödüllendirilmeleri gerekir... Nazi eğilimli gençler çok kültürlülüğü savunan Yahudilerle, muhafazakâr Müslümanları israil’den temizlemeye çalışan Yahudileri birbirine karıştırmamalı...”

MÜSLÜMAN İSE ‘TERÖR’, HIRİSTİYAN İSE ‘ÇILGIN’ OLUYORMUŞ…
Saldırı sonrası Batılı haber ajansları, daha saldırının amacı ve saldırganın belirlenmediği ilk saatlerde, olayın el Kaide veya lideri Norveç’te yaşayan Kuzey Irak’ta faaliyet gösteren El Ensari İslam Hareket’inin yapmış olabileceğini duyurdu. Ama gerçek kısa süre sonra anlaşıldı ki Oslo’daki ve Utoeya adasındaki saldırı da Norveçli 32 yaşındaki ırkçı Anders Behring Breivik’in işiydi. Ancak ortaya çıkan ikinci bir gerçek de şu oldu; saldırıyı gerçekleştiren Müslüman ise olayın ismi ‘Terör’, yok eğer Avrupalı bir Hıristiyan ise ‘Çılgın’ biri olarak sunulması oldu Batı medyasında…

Eğer Norveç’te veya Avrupa’nın herhangi bir yerinde oturan bir Müslüman yapsaydı bu saldırıyı, görün bakalım Batı’nın, ortalığı nasıl bir velveleye verdiğini ve tüm dünyayı nasıl ayağa kaldırdığını. Kim bilir hangi İslam ülkesinin işgali için sebep sayılırdı.
Gerçek şu ki; Müslüman bir insanın “Kim bir insanı (suçsuz yere) öldürürse, sanki bütün insanları öldürmüş gibidir…” ayetinde geçtiği gibi hiçbir insanı suçsuz yere öldürmeyeceği Hak olan kitabımız Kur’an-ı Kerim’le de sabittir.

SALDIRI HAÇLI ZİHNİYETİYLE ÖRTÜŞÜYOR
Breivik’in yaptığı saldırı, tıpkı Amerika ve Avrupa olmak üzere Hıristiyan Batı’nın Haçlı zihniyetiyle İslam ülkelerine yaptığı saldırılardaki katliamlarıyla birebir örtüşüyor aslında. ABD ve Avrupalı askerlerin Afganistan ve Irak’ta masum sivillere yönelik gerçekleştirdikleri keyfi katliamları, video belgelerle ortada. İsteyen, internetten izleyebilir.

İkiz kulelerin yıkılmasından bu yana ABD önderliğindeki Batı’nın, NATO aracılığıyla Afganistan ve Irak’a gerçekleştirdiği işgalin faturası, 2 milyona yakın insanın hayatını kaybetmesi oldu. Milyonlarca insan yakıp yıkılan ülkelerinden uzaklara göç etti. Ve Irak’ta biraz durulsa da Afganistan’da savaş hâlâ sürüyor.

İşgal ve saldırılar sadece bu iki ülkeyle sınırlı değil. ABD’nin Pakistan’ın Kuzey Veziristan bölgesine düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenler hep siviller. Ya da Müslümanların birbirine düşürülüp izlemeye alınan Somali’ye ara ara yapılan saldırılar, yine Batı’nın işi…

Veya siyonist israil’in, ABD, AB, BM, NATO’nun sessizliğinde ve İslam ülkeleri liderlerinin suskunluğunda, dünyanın gözünün içine baka baka katlettiği Filistinli Müslümanlar hep Haçlı zihniyetli Batı’nın eseri…

Dolayısıyla Batı, kendi canavarını kendi üretti. Evet, bu sizin eseriniz… Önceleri de çıkmıştı Avrupa’nın çeşitli ülkelerinde ancak Norveçli katil gibi daha çok canavarınız çıkacak coğrafyanızda ve daha çok canınız yanacak…

İŞGALLERE SON VERİN, İSRAİL’İ ŞIMARTMAKTAN VAZGEÇİN!
Aklınız varsa tez elden İslam’a olan düşmanlığınızdan vazgeçer ve İslam beldelerinde sürdürdüğünüz kanlı işgallerinizi sonlandırırsınız. Onca teknolojik silaha ordu ve imkâna rağmen, işgalleriniz altındaki ülkelerden kendi açınıza ne fayda sağladınız? Koca bir hiç… Ve de hiçbir zaman kurtulamayacağınız Norveçli katil gibi sapık aşağılıklar yetiştirdiniz. Yeni nesliniz yetişmiyor ancak mevcut neslinizin, başınıza bela olması ve her an cinayetler işleyebilecek karakterlere büründüğünü unutmayın. Kendi ürettiğiniz terörü sürekli ensenizde hissedeceksiniz. Bir de şımarttırarak İslam dünyasının başına bela ettiğiniz siyonist israil’in bir gün siz Batılılara da bela olacağı ve kan kusturacağını unutmayın…
Çünkü kanını döktüğünüz ve sebebi olduğunuz milyonlarca mazlum Müslüman’ın ahı tutuyor. Ve yanlışınızda ısrar ederseniz Allah’ın gazabı üzerinizden eksik olmayacak…

Doğruhaber

Bu haberler de ilginizi çekebilir