• DOLAR 32.384
  • EURO 35.005
  • ALTIN 2326.163
  • ...
Batmanlı Gençler İngilizce Öğrenip Döndüler
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN- Batman Valiliği`nin SODES kapsamında hayata geçirdiği Sosyal Barış Projesi ile yaklaşık 40 gün boyunca Gaziantep Zirve Üniversitesi`nin misafiri olan 11 ilden 600 öğrencinin yaz kampı sona erdi. 

İngilizce Yaz Eğitim Kampı`nda birçok sosyal faaliyete de imza atan ve hayatları boyunca unutamayacakları bir dönem yaşadıklarını dile getiren öğrenciler memleketlerine geri döndüler.
Projenin çok başarılı geçtiğini söyleyen proje koordinatörlerinden Batman Fen Lisesi müdür yardımcısı Ahmet Akan, öğrencilerin İngilizce öğretiminin yanı sıra birçok sosyal ve sportif faaliyete de imza attıklarını ifade etti. Akan `` Proje başında İngilizcesi çok düşük olan öğrencilerimizden kimilerinin sonlara doğru Amerikalı İngilizce öğretmenleri ile rahatça diyaloga geçebilecek bir seviyeye geldiklerini gözlemledik, çocuklar için iyi bir deneyim oldu. `` dedi.
Memnuniyetlerini dile getiren öğrenciler birlikte yaşama kültürünü geliştirdiklerini, hem tatil yapıp hem de İngilizce öğrendiklerini ifade ettiler. Öğrenciler projenin önümüzdeki yıllarda da devam etmesini istediler.
M.Sıddık Demir-İLKHA 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir