• DOLAR 32.568
  • EURO 34.774
  • ALTIN 2491.435
  • ...
İnternetleri kesilen esnaf iş yapamaz hale geldi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Yılmazlar Center esnafı, kendilerine hiçbir bilgi verilmeden 2 gündür internet ve telefon bağlantılarının kesildiğini söylediler. Esnaflar mağdur olduklarını dile getirerek sorunlarının bir an önce giderilmesini istediler.

İki gün boyunca internet ve telefonlarının kesilmesi yüzünden iş yapamaz hale geldiklerini ifade eden esnaf Yunus Tüzün, "2 gündür internet ve telefon hattımız çalışmıyor. Telekom`a bilgi verdik ve hiçbir geri dönüş yapılmadı. 2 gündür sayısız kaçan müşterim var. İnternet üzeri çalışıyorum ve internet olmadığından dolayı mağdurum. Yetkililerden bir an önce sorunu gidermesini istiyorum." dedi.

İki gündür esnaflar olarak mağdur olduklarını vurgulayan M.Ali Demir, "Dünden beri internet ve telefonlarımızın olmayışından dolayı mağduruz. İnternet ve telefonların kesilmesiyle ilgili kimse bize bir bilgi de vermedi. Yaptığımız müracaatlarda sonuçsuz kaldı. TTNET yetkilileri, faaliyetlerini gururla anlatırken bizler burada mağduriyetler yaşıyoruz. Yetkililere sesleniyorum, lütfen mağduriyetlerimizi giderin. Çünkü iş yapamaz durumdayız." ifadelerini kullandı.

Sigortacılık yaptığını ifade eden Mahsum Gezici ise, duruma tepki göstererek şunları söyledi: "Ben sigortacıyım ve bütün işlerim internet üzerinden yapılıyor. İnternetimiz olmadığından dolayı herhangi bir işlem yapamıyoruz. Müşterilerimiz geliyor ama internet olmadığından işlerimiz aksıyor. Bu kesintiler bizi mağdur ediyor. Yetkililerden ricamız acilen sorunu gidermeleridir."

Konu ile ilgili bilgi aldığımız TTNET yetkilileri, yeni fiber optik sisteme geçtiklerini ve altyapıdaki yenileme çalışmalarını yaptıklarından dolayı internet ve telefon bağlantılarının kesildiğini söylediler. Yetkililer, sistem yenilendikten sonra en kısa sürede sorunun giderileceğini kaydetti. (M. Fatih Akgül -İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir