• DOLAR 32.371
  • EURO 34.964
  • ALTIN 2325.29
  • ...
Botan FM Kuruluş Yıl Dönümünü Kutladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

SİİRT-Siirt ve çevresinde İslami yayın yapan Botan FM kuruluş yıl dönümü münasebetiyle Kızlar Tepesi Amfi Tiyatro`da halka açık kuruluş yıl dönümü etkinliği düzenleyerek kutladı.

Yoğun bir katılımın olduğu etkinlik gecesinin açılışı Emin hocanın Kur`an tilaveti ile başladı. İlahi ve ezgi sanatçıları, Selami Güneş ve Botan İlahi Grubu`nun okuduğu ilahi ve ezgiler programa katılan davetlilere duygulu anlar yaşattı.

Daha sonra mikrofona gelen Doğru Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Göktaş. Botan FM`in böyle bir etkinlik yaptığı için şükranlarını dile getirdi. Göktaş Hoca İslami medyanın önemine değinerek, "Herkes İslami medyaya sahip çıkmalıdır, tabiri caizse ayaklı bir Botan FM olup Hakkın sesini her yere yayması gerekiyor. " ifadelerini kullandı.

Batıl davaların sesini çok yükselttiğini, buna karşın İslami camiaların seslerinin daha gür çıkması gerektiğini vurgulayan Göktaş hoca, daha sonra tesettürün önemine değindi. Toplumda tesettürün yaygınlaşması için seferber olmak gerektiğini vurgulayan Göktaş hoca Tesettürün de Kabe gibi, minare gibi İslam`ın bir sembol olduğunu belirtti. Göktaş Hoca konuşmasını böylesine İslami etkinlikleri düzenleyen herkese teşekkür ederek bitirdi"

Yoğun katılımın olduğu gece, kapanış duasıyla sona erdi.

http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/24719.jpg

http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/24720.jpg

http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/24722.jpg

Salih Tetik - İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir