• DOLAR 32.391
  • EURO 35.075
  • ALTIN 2326.742
  • ...
Üst geçidi kullanmayan yaşlı adam otomobilin altında kaldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

 Bakırköy sahil yolunda üst geçidi kullanmayıp yolun karşısına geçmeye çalışan 72 yaşındaki Hüseyin Tekinkaş’a otomobil çarptı. Yaşlı adam olay yerinde hayatını kaybetti.

Sahil Kennedy Caddesi üzerinde saat 12.00 civarında meydana gelen kazada Hüseyin Tekinkaş, yaya üst geçidini kullanmayarak yolun karşısına geçmek istedi. Tekinkaş’a Sirkeci istikametine seyir halinde olan Hasan Yılmaz Özcan`ın kullandığı 34 AF 8929 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle kanlar içinde yere düşen yaşlı adamı görenler durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaşlı adamın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

Görgü tanıklarından Cihan Gülali, yaşlı adamla birlikte karşıya geçmeye çalıştığını belirterek,“Yolun karşısına geçecektim. O sırada yaşlı adamı gördüm. O da karşıya geçmeye çalışıyordu. Ben aracın geldiğini gördüm ve durdum. Onun da aracı görmemesi mümkün değil. Beklemeden geçmeye çalıştı. Koşmaya başladı ama karşıya geçemedi ve otomobil çarptı.” dedi.

Kaza yapan otomobil sürücüsü Özcan, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Kaza nedeniyle yol bir süre trafiğe kapatıldı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı. CİHAN

Bu haberler de ilginizi çekebilir