• DOLAR 32.501
  • EURO 34.971
  • ALTIN 2430.519
  • ...
Berlusconi Resmen Bitti!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

 İtalya`nın en zenginleri arasında yer alan Berlusconi`nin cezasına karşılık tuvalet temizleyebileceği, rehabilitasyon merkezinde uyuşturucu bağımlıları ile çalışabileceği veya evsizlere yardım edebileceği kaydedildi. Berlusconi`nin avukatı Franco Coppi ağustos ayında bir yıl hapis cezası onaylanan Berlusconi`nin cezasını ev hapsi yerine kamu hizmeti yaparak çekmeyi seçebileceğini söyledi.

Eski Başbakan Silvio Berlusconi`nin geçen hafta partisine mensup bakanları istifaya çağırmasıyla İtalya`da siyasi kriz başlamıştı. Vergi kaçırma suçundan hapis cezası alan Berlusconi`nin Senato üyeliğinden atılması için cuma günü oylama yapılacaktı. Bu duruma kızan Berlusconi, partili beş bakanın istifasını ve hükümetin düşürülmesini istemişti. İstikrardan yana olan bazı parti üyelerini ikna edemeyen Berlusconi`nin hükümeti düşürmeyi başaramayacağını anlayınca geri adım attığı belirtiliyor.

Gazeteport`taki habere göre; Üç kere başbakanlık yapan Berlusconi`nin kamu hizmeti yapmak istediği kurumlar arasında City Angels ve Exodus`un da olduğu belirtildi. Eğer isteği gerçekleşirse buralarda evsiz ve uyuşturucu bağımlılarına yardımcı olacak.

Öte yandan Berlusconi`nin hayvan haklarını savunan gruplar, hastaneler, bir genetik hakları vakfı ve bir yaşlı bakımevinden de davet aldığı kaydedildi. 84 yaşındaki eski bir papaz ve uyuşturucu bağımlılarının tedavi gördüğü Exodus`un kurucusu Antonio Mazzi, Berlusconi`yi kurumlarında görmekten memnuniyet duyacağını söyledi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir