• DOLAR 32.371
  • EURO 34.978
  • ALTIN 2325.427
  • ...
Sancaktepe`de feci kaza: 1 ölü, 1 yaralı!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
 Kaza saat 18.00 sıralarında Veysel Karani Mahallesi Kanuni Caddesi üzerinde meydana geldi. İddialara göre 81 KE 647 plakalı motosiklet sürücüsü Soner Havvaoğlu (23) ve arkadaşı Serkan Ecebay seyir halindeyken, sol tarafa dönüş yapan 34 S 8055 plakalı otomobile yan taraftan çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü ve arkasında oturan arkadaşı yola savruldu.
 
Kazayı gören vatandaşlar hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin tüm müdahalesine rağmen motosiklet sürücüsü Soner Havvaoğlu hayatını kaybetti. Arkadaşı Serkan Ecebay ise ambulansla hastaneye kaldırıldı.
 
Otomobil sürücüsünün ise kazanın ardından olay yerinden kaçtığı öğrenildi. Kazayla ilgili bir mahalle sakini, "Araç dönerken motor arabaya vurmuş, sese çıktık bu halde gördük" diye konuştu. Başka bir vatandaşta, motosikletin süratli olduğunu ve otomobile çarptığını söyledi.
 
Kaza Soner Havvaoğlu`nun çalıştığı işyerinin hemen önünde meydana gelirken, mahalleden arkadaşları ise gözyaşlarını tutamadı. Talihsiz gencin babası da üzgün gözlerle oğlunun cesedine baktı. Acılı babayı komşuları ve akrabaları teskin etmeye çalıştı.
 
Olay yeri inceleme ekipleri kaza yerinde inceleme yaparken, kazanın ardından kaçtığı iddia edilen otomobil sürücüsüne ulaşmak için çalışma başlatıldı. 23 yaşında hayatını kaybeden Soner Havvaoğlu`nun cansız bedeni de yapılan incelemenin ardından Sultanbeyli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Kaynak: DHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir