• DOLAR 32.572
  • EURO 34.884
  • ALTIN 2438.004
  • ...
HÜDA PAR`dan bilgilendirme semineri
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN - Seçim çalışmaları kapsamında, HÜDA PAR Genel Merkezi tarafından Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) Kongre Merkezi ve Konferans Salonunda düzenlenen seminere Teşkilattan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bahattin Temel, Seçimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İsa Aydın, Medya ve Tanıtımdan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Abdurrahman Cens, Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cemal Çoban ile çok sayıda parti yöneticisi ile halk katıldı.
 
Kur`an tilaveti ile başlayan seminerde HÜDA PAR Van İl başkanı Av. Rasim Sayğın selamlama konuşması yaptı. Konuşmasında parti çalışmalarından söz ederek, Van`da seçim startı verdiklerini ifade etti.
 
HÜDA PAR Van İl başkanı Av. Rasim Sayğın, çalışma misyonuna değinerek, "Burada Seçim çalışmalarımızın startını verdik. Çalışmalarımızda belli bir mesafede kat ettik. İnşallah bu seminer sonrası çalışmalarımız daha derli toplu hale gelecek. Van`ın büyükşehir olması hesabı ile de çalışma alanımız büyüktür. Bir milyonu aşan bir muhatap kitlemiz var. Yükümüz ağır. Dünyevi hiçbir hesap peşinde değiliz. manevi duygularla bu işe girmiş bulunmaktayız. Davamız İslam davasıdır. Bunun içindir ki Allah`a vereceğimiz hesaptan korkarız. Bizler üzerimize düşeni yaparız. Başarı ise Allah`tandır. Yükümüzün diğer ağırlığı ise halkımızın bize bağladığı umuttur. Gittiğimiz her yerde bunu açıkça gördük. Halkın bizi bilmeye tanımaya ve hizmetimize ihtiyacı var. Müslüman halkımızın bize vermiş olduğu güven ve sorumluk nedeni ile çok daha fazla çalışmak zorundayız" şeklinde konuştu.
 
"Halka rağmen bir dava yürütülemez ancak halkın sesi olan bir davanın da önünü alabilecek bir sistem yoktur" diyen Av. Sayğın sözlerini şu şekilde sürdürdü: " İşte bu nedenle cesaretimiz büyük. İnanıyoruz ki halkımız bizi tanıdıkça sevecektik ve sevdiğini de başa getirecektir. Seçime kadar hedefimiz ziyaret etmedik hiç kimseyi bırakmamaktır. Biz işimiz ve sorumluluğumuz budur. Biz işimize bakalım. İşimizi yaptıktan sonra zafer ancak Allah`ın dilemesi ile olur"
 
Seminerin basına kapalı olan kısmında ise halktan gelen öneriler değerlendirildi. Halkın sorularına cevap verildi.
 
Öte yandan partinin kadın kolları da VATSO konferans salonunda basına bir seminer gerçekleştirdi.
(Murat Dalgın - İLKHA)
 
 
 
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir