• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
"Batman'ın gelişmesi için çaba göstereceğiz"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - MÜSİAD Batman Şube Başkanı Suad Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer'i makamında ziyaret etti.

 

MÜSİAD Batman Şube Başkanı Suad Özdemir ziyarette yaptığı açıklamada, "Ziyaretimizin amacı Genel Sekreter Abdulkadir Özer'e hayırlı olsun temennilerimizi iletmek ve ilimiz için yapılacak tüm yararlı işlerde destek olacağımızı belirtmektir; çünkü biliyoruz ki Özel İdarenin yaptığı çalışmalar ilçe ve köylerin kalkınmasıyla, esnaf ve sanayiciye değer olarak geri dönüyor. MÜSİAD olarak yapılan özverili çalışmaları yakından takip ediyor ve önemsiyoruz. Bu vesile ile Genel sekreterimize görevinde başarılar dileriz." dedi.

 

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, MÜSİAD'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Yerel yöneticiler ve sivil toplum kuruluşlarıyla ortak çalışmaları ön plana çıkartarak Batman'ımızın gelişmesi için elimizden gelen gayreti göstermeye çalışacağız. Bu anlamda MÜSİAD başarılı bir Sivil Toplum Kuruluşu olarak önemli paydaşlarımızdan biri olacaktır. Kendilerini burada görmekten, onları misafir etmekten mutluyuz." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir