• DOLAR 32.579
  • EURO 34.825
  • ALTIN 2416.817
  • ...
"Kur'an öğrenmenin yaşı yoktur"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - 8 çocuk, 3 torun sahibi olan Diyarbakırlı Saliha Ermiş (52), Kur'an öğrenmenin sevincini yaşıyor. Kur'an öğrendiği için yaşadığı mutluluğu İlke Haber Ajansı'yla paylaşan Ermiş Anne, Allah'ın kelamını gittiği İslami derneklerde öğrendiğini söyledi.


Saliha Ermiş, "48 yaşında Kuran-ı Kerim'i dersi almaya başladım ve yaklaşık bir sene sonra Kur'an-ı öğrendim. Bütün genç ve yaşlılara tavsiyem; Kur'an-ı öğrensinler. Çünkü Kur'an'nın girdiği evde huzur vardır, namazın kılındığı ve orucun tutulduğu bir evde mutluluk vardır." dedi.


Herkesin çocuklarına sahip çıkması gerektiğini belirten Ermiş, "Bütün annelere sesleniyorum; çocuklarınıza sahip çıkın ve sokaklardan çocuklarınızı kurtarın. Ben çocuklarıma küçük yaştan itibaren sahip çıktım. Camilere, İslami derneklere gönderdim. Bütün anneler de çocuklarını İslami derneklere ve Camilere göndersinler. Çocuklar, Kuran-ı Kerim'i öğrensinler ve hayatlarında tatbik etsinler." ifadelerini kullandı.


Ermiş son olarak, "Kur'an-ı Kerim'i öğrenmeme vesile olan İslami derneklerden Allah razı olsun" dedi. (Yakup Moğulgani/Ö.Yasin Ergin - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir