• DOLAR 32.589
  • EURO 34.866
  • ALTIN 2505.05
  • ...
Muş'ta  kaza: 7 yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MUŞ - Alınan bilgilere göre, bir yakınlarını askere uğurlamak için Muş Havalimanına giden Demir ailesinin içerisinde bulunduğu 49 AU 022 plakalı araç, Havalimanı dönüşünde Hasan Ayni yönetimindeki 13 AK 430 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı.

Hurdaya dönen araçlarda bulunan Aydın, Hanife, Engin ve Semih Demir ile Mehmet Balkaya, Ali Yalçın ve Hasan Ayni yaralandı. Olay yerine çağrılan ambulanslarla Muş Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar burada tedavi altına alındı.

Kazaya tanıklık ettiğini belirten ve ismini söylemek istemeyen bir vatandaş, 49 plakalı aracın havalimanı tarafından Muş istikametine doğru süratli bir şekilde gittiğini, sürücünün aniden direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı şeride geçtiğini, daha sonra diğer araçla kafa kafaya çarpıştığını söyledi. Her iki aracın da hurdaya döndüğünü belirten vatandaş, araçlarda biri çocuk 7 kişiyi yaralı çıkardıklarını ve ambulanslarla hastaneye gönderdiklerini ifade etti.

Şahıs, araçlardan birinde bulunanların asker olan bir yakınlarını uğurlamak için Havalimanına geldiklerini kaydetti.

Yaralılar Muş Devlet Hastanesinde tedavi altına alınırken, kazayla ilgili soruşturma devam ediyor. (M. Şirin Çağlayan İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir