• DOLAR 32.523
  • EURO 34.809
  • ALTIN 2435.632
  • ...
HÜDA PAR Beşiri İlçe teşkilatı seçim startını verdi‏
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Beşiri İlçe Başkanı Nasır Efrens başkanlığında bir heyet, yerel seçim sürecinde partilerini halka daha iyi tanıtmak ve halkın ve esnafın sorunlarını dinlemek için ziyaretlere başladı.

 

İlçe Teşkilat Başkanı Nasır Efrens, parti programınıın kısa bir özeti şeklinde bir broşür hazırladıklarını ve bu broşürü bütün Beşiri esnafına dağıtacaklarını söyledi.

 

Efrens, "Bu konuda özellikle şunu vurgulamak lazım halkımız bize yabancı değil. Bundan önceki dönemlerde, farklı mecralarda hamdolsun halkımıza hizmet vermeye çalıştık. Halkımız bizi yakından tanıyor. Yine de önümüzde bir yerel seçim var, belediye başkanlığı seçimi. Bu konuda partimizin ileriye dönük projeleri ve belediyecilik anlayışı ile ilgili olarak broşürümüzde kısa bir bölüm ayırdık. Bu arada halkımızın sıkıntılarını dinledikten sonra da alacağımız sonuçlara, notlara göre makul projelerle halkımızın karşısına çıkarız inşallah. Yapacağımız bu ziyaretlerin Beşiri halkına hayırlı olmasını diliyoruz." dedi.

 

HÜDA PAR heyetinin, çalışmalar sırasında Beşiri halkının ve esnafın samimi ilgisi ile karşılaştığı gözlendi. (Kenan Önder - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir