• DOLAR 32.385
  • EURO 35.067
  • ALTIN 2326.35
  • ...
Malatya Valisi'nden yeni devlet hastanesine ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MALATYA - Malatya İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Şükrü Özdemir, Belediye Başkan Yardımcıları Alican Bozkurt ve Hasan Atay, Hastane Yöneticisi Uzm. Dr. Abdulvahap Boztepe, Başhekim Op. Dr. İrfan Özer ve hastane yetkilileri tarafından karşılanan Vali Vasip Şahin hastane polikliniklerini gezerek yetkililerden bilgi aldı ve hastalarla görüşerek geçmiş olsun dileklerini ileterek hastaların hastane hakkındaki görüşlerini aldı.

 

Vali Vasip, acil servis içerisinde ve ambulans giriş bölümlerinde de incelemelerde bulunarak yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. İncelemeleri esnasında trafik kazası neticesi ambulansla getirilen yaralıların acil servise naklini ve burada yapılan müdahaleleri de gözetleme imkânı bulan Vali Şahin, yaralılara geçmiş olsun diyerek hastanenin ameliyathane bölümüne geçerek yapılan ameliyatlar hakkında bilgi aldı.

 

Vali Şahin bir süre hastane çalışanları ile sohbet ederek yapılması gereken çalışmalar hakkında hastane yetkililerine gerekli talimatları verdikten sonra hastaneden ayrıldı. (Enis Ağırbaş - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir