• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Sivas'taki Sanayi Sitesi otoparka dönüştürülüyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

SİVAS - Sivas Belediyesi tarafından yeni yapılan Hurdacılar Sitesi'nin faaliyete geçmesi üzerine Ata Sanayi Sitesi'nde bulunan hurdacıların yerleri temizleniyor.


Sivas Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Ata Sanayi Sitesi'nde bulunan hurdacıların yerleri temizlendikten sonra gerekli düzenlemeler yapılarak boşalan alanların otopark olarak kullanılacağı bildirildi.


Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz Uysal, beraberinde Temizlik İşleri Müdürü Hasan Becit'le birlikte boşaltılan alanlarda yürütülen temizlik çalışmalarını yerinde inceledi.


Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz Uysal, burada yaptığı incelemelerin ardından yaptığı açıklamada, "Yeni Hurdacı Sitemiz yapıldıktan sonra hurdacı esnafımız oraya taşınmıştır. Ata Sanayideki hurdacıların dükkânlarını temizleyerek, tesviye ederek alanın güzelleşmesini sağlıyoruz. Aynı zamanda bu alanın otopark olarak kullanılmasını sağlayarak, hem bu civarda oturan vatandaşlarımızın hem sanayi esnafının hizmetine sunmaya çalışıyoruz. Hurdacıların hepsinin yeri temizlenecektir. Temizlik işleri personellerimiz buradadır. Bu çalışma bütün hurdacıların yeri temizlenene kadar devam edecektir. Zeminler düzeltilecek ve otopark olarak kullanılmaya devam edilecektir." dedi. (Veysi Siyah - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir