• DOLAR 32.558
  • EURO 35.021
  • ALTIN 2427.801
  • ...
Nohutçu Muş'ta konferans verdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MUŞ - Geçtiğimiz dönemde Türkiye Buluşmaları kapsamında birçok önemli ismi Muş halkı ve öğrencilerle buluşturan Muş Alparslan Üniversitesi, bu yıl da etkinliklerine devam ediyor. Bu kapsamda Üniversiteye misafir olarak Muş'a gelen Doç. Dr. Ahmet Nohutçu, "Kamuda Kariyer İmkânları, Sınavları ve Hazırlanma Yöntemi: KPSS, Memurluk, Müfettiş, Uzmanlık, Kaymakamlık, Hâkimlik" konulu konferans verdi.


Konferansın açılışı, Rektör Yardımcısı ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bayram Coşkun tarafından yapıldı. Akademisyenler ve öğrencilerin katıldığı konferans öncesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bayram Coşkun tarafından Doç. Dr. Ahmet Nohutçu'ya plaket takdim edildi.


Ardından konuşmasına başlayan Doç. Dr. Ahmet Nohutçu, KPSS sınavlarına girecek öğrencilere hangi derslere ve nasıl çalışmaları gerektiğinden bahsetti. Memurluk, Müfettişlik, Uzmanlık, Kaymakamlık ve Hâkimlik sınavlarında yoğun olarak hangi derslere ve konulara çalışılması gerektiğini belirten Doç. Dr. Ahmet Nohutçu, öğrencilere hedeflerini belirleyip şimdiden KPSS'ye çalışmaları gerektiğini söyleyip sınavla ile ilgili bilgiler verdi.


Konferans soru-cevap bölümünün ardından sona erdi. (M. Şirin Çağlayan - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir