• DOLAR 32.345
  • EURO 35.131
  • ALTIN 2303.51
  • ...
Yeni İhya-Der yardımlarını hızlandırdı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ELAZIĞ- Elazığ Yeni İhya-Der Yardım Komisyonu, Kurban Bayramı öncesi fakir ve muhtaç ailelere gıda, elbise ve ayakkabı gibi yardımlarına başladı.


Elazığ'da düzenli olarak yardım yaptığı muhtaç ailelere bayram öncesi ihtiyaçlarını gidermeye çalışan dernek yetkilileri, imkânlar dâhilinde yardım alanını genişletiyor.


Yardım severlere seslenen Yeni İhya Der Yardım Komisyon Başkanı Mehmet Şekercileroğlu, "İhtiyaç sahibi birçok aile yardım talebinde bulunuyor. İhtiyaçlarına bir nebzede giderebilsek de birçok ailenin de ihtiyaçlarını gidermede eksik kalıyoruz. Temennimiz odur ki hayır sahipleri sesimizi duyarlar ve bu ailelerin ihtiyaçlarını giderebiliriz." şeklinde konuştu


Yardım ettikleri ailelerden birinin mağduriyeti dile getiren Şekercileroğlu, "Bugün yardımda bulunduğumuz aileyi Ramazan Bayramı sonrasında tespit ettik. Tespit komisyonu olarak bizzat ben bu ailenin evine gittim ve evde ekmek dahi bulunmuyordu. Acilen evin gıda ihtiyacını giderdik. Sadece çay kaynatıp içiyorlardı. Buzdolabında inan ki hiçbir şey yoktu. Bu aileye o günden sonra sürekli yardım ulaştırdık. Bu şekilde Elazığ'da birçok aile var. Onlara ulaşmayı temenni ediyoruz." dedi. (Yasin Kavaklı - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir