• DOLAR 32.333
  • EURO 35.069
  • ALTIN 2286.519
  • ...
Mustazaflar Cemiyeti'nden kırmızı et yardımı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN- Mustazaflar Cemiyeti Tarsus Şubesi, fakir ve muhtaç ailelere yönelik düzenli olarak yaptığı yardımlarına 50 aileye 3'er kiloluk paketlerden oluşan ve toplamda 150 kilo kırmızı et dağıtarak devam ediyor.

 

Mustazaflar Cemiyeti Umut Yardım Komisyonu bir hayır severin bağışladığı 2.500 TL değerindeki adak kurbanları keserek, 3'er kiloluk paketler haline getirerek 50 aileye dağıttı.

 

Yardım Komisyonu Başkanı Ziya Bayık yaptıkları yardım faaliyetinin boyutunu her geçen gün biraz daha büyüterek muhtaçları sevindirmeyi hedeflediklerini söyledi.

 

Bayık yaptığı açıklamasında, " Mustazaflar Cemiyeti Tarsus Şubesi bünyesinde kurduğumuz komisyonumuzla Allah'a çok şükür olsun ki ilçemizde çok güzel işler yaptık. Tabi bu işlerin en büyük hayır sahipleri olanlar, yardımsever vatandaşlarımızdır. Ramazan ayında yardımlarımı doruğa çıkardık. Bu ayda çalışmalarımızı basın aracılığı ile duyan bir hayırsever vatandaşımız 2.500 TL değerinde olan adak kurbanlarını kestikten sonra bizlerin aracılığı ile 3'er kilo olarak yaptığımız paketleri 50 aileye teslim ettik. Gerçekten evlerine daha kırmızı et girmemiş insanlar var. Onların duasını almak çok güzel. Hayır sever vatandaşlarımızdan bu hayra ortak olmalarını istiyor ve bizlerin aracılığı ile yardımda bulunmak isteyenlerin 0531 457 71 82 ve 614 19 16 nolu telefonlardan bize ulaşabilirler "dedi. (A. Hakim Kurt-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir