• DOLAR 32.384
  • EURO 35
  • ALTIN 2326.163
  • ...
Mahalleli yolu araç trafiğine kapattı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR -. Fatih Mahallesinde ikamet eden vatandaşlar ana caddeyi eski Mardin yoluna bağlayan ve TMO'ya gelen kamyon ve TIR'ların kullandığı Ofis Caddesi'ni trafiğe kapadı.

Araçların çıkardığı tozdan rahatsız olan mahallenin kadınları ağaç kütükleri ile yolu trafiğe kapadı

Görüntülerinin alınmasını istemeyen mahalleli bayanlar yaklaşık olarak 4 aydır belediyeye gidip geldiklerini, bir türlü netice alamadıklarını iddia ettiler.

Belediyenin sadece sulama aracı göndererek yolu sulayarak günlük çözümler ürettiğini belirten mahalleliler, yollarının yapılmasını istediler.

Mahalle halkı, özellikle TMO'nun açık olduğu ve alım yaptığı zamanlarda caddenin daha işlek olduğunu ve gece geç saatlere kadar yolun kullanıldığını belirttiler.
Kapı ve pencerelerini açamadıklarını, çıkan tozdan yaşlı ve çocukların etkilendiğini belirten mahalleli, ağaçlarının dahi kuruduğunu iddia etti.

İsmini vermek istemeyen yaşlı bir teyze rahatsızlanıp hastaneye gittiğini, doktorların rahatsızlığının nedenin toz olduğunu söyledi. Yaşlı kadın, ilaçları alacak durumunun olmadığını ve mağdur olduğunu ifade etti. (Vedat Aydın-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir