• DOLAR 32.368
  • EURO 34.961
  • ALTIN 2325.452
  • ...
HÜDA PAR heyeti Şırnak`ı ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞIRNAK- Hür Dava Partisi Şırnak İl Başkanlığına sürpriz bir ziyaret gerçekleştiren HÜDA PAR genel başkan yardımcıları, Parti binasını gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

HÜDA PAR Genel Başkan yardımcıları Mehmet Bahattin Temel, İsa Aydın, Fadıl Şani, Abdurrahman Cens ve HÜDA PAR GİK Üyesi Şehzade Demir, daha sonra Parti üye ve gönüllüleri ile bir araya geldi. Yaklaşan yerel seçimler konusunda HÜDA PAR`ın kısa bir büyük mesafe kat ettiğine dikkat çeken HÜDA PAR heyeti seçim ve seçim çalışmaları hakkında istişarede bulundular.

Bilgilendirme toplantısına HÜDA PAR Şırnak İl Başkanı Abdullah Kılınç, Merkez İlçe Başkanı Emcet Yalçın ile HÜDA PAR üye ve gönüllüleri katıldı.

Halkımıza en iyi hizmeti vermek için bu yola çıktıklarını ifade eden Genel Başkan Yardımcısı Sayın Bahattin Temel, "Hakkın ve halkımızın sesi ve hakların savunucusu olmak için girdiğimiz bu uzun ve meşakkatli yolda mükâfatımızı sadece Allah-u Teala`dan bekliyoruz" diyerek Hayırlara vesile olmasını diledi.

Ziyaretlerinin kendilerini çok memnun kıldığını ifade eden İl Başkanı Sayın Abdullah Kılınç; "Partimizi en iyi şekilde temsil edebilmenin gayret ve azmi içindeyiz. İnşallah bu konuda elimizden gelen her türlü gayreti göstererek halkımızın gören gözü, işiten kulağı olacağız." İfadelerini kullandı. Bilgilendirme Toplantısı karşılıklı hayır temennileriyle son buldu.

HÜDA PAR heyeti, sabah saatlerinde ise, HÜDA PAR Şırnak İl Başkanı Abdullah Kılınç`ın vefat eden dedesi için kurulan taziye çadırına ziyarette bulundu ve başsağlığı temennisinde bulundu. (Mustafa Erkan- İLKHA)

 

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir