• DOLAR 32.437
  • EURO 34.459
  • ALTIN 2488.387
  • ...
"Oğlumun katillerini bulun!"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN - Mersin'de uyuşturucu satıcısı oldukları iddia edilen iki grubun silahlı kavgası sırasında seken kurşunla yaralandıktan sonra tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Abdulvahap Gültekin'in (48 ailesi yetkililere seslenerek çocuklarının katillerinin bulunmasını istedi

Toroslar İlçesi Demirtaş Mahallesi 77081 Sokak'ta Pazar günü uyuşturucu sattıkları iddia edilen iki grup arasında çıkan silahlı kavgada seken kurşunun sırtına isabet etmesi sonucu 3 çocuk babası Gültekin, yaralanmış ve kaldırıldığı Mersin Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesinde 3 günlük yaşam mücadelesini kaybetmişti.

Aynı mahalledeki evinin önünde kurulan çadırda taziyeleri kabul eden Gültekin'in ailesi, devlet yetkilerine seslenerek katillerin bir an önce bulunmasını istedi.

Baba İbrahim Gültekin, oğlunun katilinin bir an önce bulunmasını istedi. Konuşmakta güçlük çeken baba Gültekin "Ben hakkını istiyorum. Rica ederim kim yapmışsa bulun. Bütün devletten rica ederim, Başbakandan rica ediyorum! günahtır, fakirdir… Oğlumun katillerini bulsunlar." İfadelerini kullandı.

Annesi Gülistan Gültekin ise mahallelerinde uyuşturucu satanların cirit attığını ve buna bir çare bulunmasını istedi. Acılı Anne, "Bize de yazık. Eğer siz hak yolu üzerinde iseniz oğlumun hakkını arayacaksınız. Oğlum garibandı, kimseye zararı yoktu. Devletten isteğimiz oğlumun katillerini bulması. Oğlum kötü bir şey yapmamıştır. Dükkanın yanında silah sıkıp öldürmüşler. Eşi ve 3 çocuğuna kim bakacak." diye kaydetti.

Babasını kaybeden Zübeyde Gültekin de (12) "Babamın katillerini bulsunlar." dedi.

Kız kardeşi Türkan Gültekin ağabeyinin katillerinin bulunmasını istedi. Türkan Gültekin, "Tüm devlet görevlileri sizlerden rica ediyorum, ağabeyimin katillerini bulun.O maganda kurşununa kurban gitti. Kavga ettiler, uyuşturucu satıcıları ağabeyimi sırtından vurdu. Lütfen sizlere yalvarıyorum. Ağabeyimin katili bulunsun. Bunu istiyoruz. Artık bitsin bu esrar, bu hırsızlık, bu maganda kurşunu. Kimsenin ocağı sönmesin, bizim ocağımızı söndürdüler. Kimsenin ocağı sönmesin!" şeklinde konuştu.

Gültekin'in dayısının oğlu Hasan Erin ise, "Gece bu adam çekirdek satıyordu. Esrarcılar, baliciler birbirleri ile kavga etmişler. Birbirlerini silah ile taramışlar. Bir kurşunda gelmiş bizim bu rahmetliye isabet etmiş. Niye bu esrar satan hap satan, fuhuş yapanlar cirit atıyor. Devlet niye bunu önlemiyor. Bu devlet nerde? Ben buradan Başbakana, Emniyet Müdürüne Valiye sesleniyorum hani diyor devlet var. hani devlet nerde?"

Gültekin'in akrabaları Edip Taşan ile Kayınbiraderi Ahmet Tunç da mahallelerindeki ara sokaklarda uyuşturucu satanların cirit attığını ifade ederek başka canların yanmaması için tedbir alınmasını istediler.
(Osman Öksüz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir