• DOLAR 32.411
  • EURO 35.147
  • ALTIN 2324.692
  • ...
Vanlıların durak çilesi sürüyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN- İpekyolu Caddesi ile Maraş Caddesinin kesiştiği Emniyet Kavşağı'nda otobüs durağı olmadığı için halk kavşağın hemen girişinde araç beklemek zorunda kalıyor. Bu da adeta kazalara davetiye çıkarıyor.

Van'ın Kampus, Düzyol ve Kalecik mevkilerinde oturan vatandaşlar Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi güzergâhına gitmek için bekleyecekleri bir durak olmadığı için kavşağın hemen girişinde araç beklemek zorunda kalıyor. Bu da hem yolcular için hem de yolcuları almak için duran otobüsleri her gün kazalarla burun buruna getiriyor.

Bu duruma tepki gösteren yolcular bir durak yapılmasının bu kadar zor almaması gerektiğini belirterek 2011'de yaşanan depremlerden bu yana bu sıkıntıyı yaşadıklarını söylediler. Vatandaşlar, kavşağın girişinde yıktırılan eski emniyet binasının yerinin boş durmasına rağmen burada bir otobüs durağı yapılmamasına bir anlam veremediklerini ifade ettiler.

Özellikle Bölge Hastanesi ve İpekyolu hastanesine gitmek zorunda kalan yolcular iki araç değiştirmek zorunda da kaldıklarını ve gelen araçların dolu olmasından dolayı sıkıntı yaşadıklarını belirttiler.
(Murat Dalgın-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir