• DOLAR 32.597
  • EURO 34.785
  • ALTIN 2506.767
  • ...
Rahmeteli Gıda Bankası 543 Aileye Yardım Etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN- Her ay düzenli olarak yüzlerce muhtaç aileye rahmet elini uzatan Van Rahmet Eli Gıda Bankası, Eylül ayında da yüzlerce aileyi yapmış olduğu yardımlarla sevindirdi.
Zengin ile fakir arasında köprü vazifesi görmeye devam ettiklerini belirten Rahmeteli Gıda Bankası Yardım Komisyonu Başkanı Yalçın Tay, bu ay içerisinde 152 bin 111 TL değerinde yardım malzemeleri dağıttıklarını söyledi.

Rahmet Eli Gıda Bankası, Eylül ayı faaliyet raporunu kamuoyu ile paylaştı.
Rahmet Eli Gıda Bankası Yardım Komisyonu Başkanı Yalçın Tay, Eylül ayı içerisinde birinci derece fakir olan 543 aileye yardımda bulundukları belirterek, "Birinci derece olan 251 ailemize toplamında 152 bin 111 TL giyim yardımı, yine birinci derece olan 251 ailemize temizlik paketi verdik. 41 Ailemize de 1,5 kg`dan oluşan kırmızı et dağıtımımız oldu." dedi.

"Yapılan tüm hayırlı çalışmalar hayırsever kardeşlerimizin ürünüdür"

Yapılan yardımları Gıda Bankasına gönüllüler ve zengin aileler tarafından yapılan bağışlarla yaptıklarının bilincinde olduklarını söyleyen Tay, "Bu konuda bizlere yardımcı olan hayırsever kardeşlerimizden ve esnaflarımızdan Allah razı olsun. Yapılan tüm bu çalışmaların hayırsever kardeşlerimiz vesilesiyle yapıldığının farkındayız. Bizler Rahmet Eli Gıda Bankası olarak zengin ile fakir arasında köprü görevini sürdürmeye çalışacağız İnşallah" şeklinde konuştu.

"Yardımlarımız artarak devam ediyor"

Tay, yardımlarının her ay artarak devam ettiğini aktararak, "Bu hayır yarışında bizleri yalnız bırakmayan ve emeği geçen tüm esnaf, hayırsever ve gönüllü kardeşlerimizin Rabbim hayırlarını kabul etsin" ifadelerini kullandı.
Van Rahmeteli Gıda Bankası, 2011`de Van`da yaşanan depremlerde binlerce depremzedeye yardım ulaştırmış ve yaptığı çalışmalarla büyük bir teveccüh kazanmıştı. (Mehmet Aldemir - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir