• DOLAR 32.377
  • EURO 35.025
  • ALTIN 2325.861
  • ...
Egede havalar soğuyacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MANİSA- Meteoroloji 2. Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada Ege Bölgesi'nde rüzgarla birlikte hissedilir şekilde hava sıcaklıklarının düşeceği belirtildi. Yapılan uyarıda, sıcaklıklarda 6-8 derece düşüş beklendiği uyarısı yapıldı.

 

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğünce yapılan açıklamada, "Bugün akşam saatlerinden itibaren, rüzgarın kuvvetlenerek kuzeydoğudan (Poyraz) 40-50 km/sa hızla eseceği ve Cuma günü öğle saatlerinde etkisini kaybedeceği; bununla beraber hava sıcaklıklarının 6-8 derece azalacağı tahmin edilmektedir. Yarından itibaren 05.10.2013 Cumartesi gününe kadar, bölge genelinde gündüz sıcaklıklarının 17-19, gece sıcaklıklarının ise 5-8 derece aralığında kaydedileceği" uyarısı yapıldı.

 

Ege Denizi'nde, bugün akşam saatlerinden itibaren, Cuma günü öğle saatlerine kadar rüzgarın kuzeydoğudan (Poyraz) 5-7 bofor kuvvetinde (fırtınamsı rüzgar), Kuzey Ege açıklarında ise zaman zaman 8 bofor kuvvetinde (fırtına) esmesi beklenmektedir.

 

Açıklamada, Ege Denizinde beklenen fırtına ve bölgenin genelinde beklenen kuvvetli poyraz ile hava sıcaklıklarında beklenen ani düşüşe karşı tüm ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiği de belirtildi. (Ramazan sındıraç-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir