• DOLAR 32.509
  • EURO 34.981
  • ALTIN 2433.84
  • ...
HÜDA PAR Batman`da Seçim Çalışmalarına Başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Batman İl Teşkilatı, esnaf ziyaretleriyle seçim çalışmalarına başladı. İl Başkanı Dr. Aydın Gök ve beraberindeki parti heyeti, ziyaretleri sırasında esnafın sorunlarını dinleyerek hazırladıkları kitapçıkları dağıttı.
 
Esnaf ziyaretleri sırasında basına konuşan Gök, yerel seçim sürecinde HÜDA PAR`ı halka daha iyi tanıtmak sorunlarını dinlemek için ziyaretlere başladıklarını ifade etti.
 
Seçim çalışmaları konusunda da bilgi veren Gök, "Parti programımızın kısa bir özeti şeklinde bir broşür hazırladık. Broşürde, partimizin ileriye dönük projeleri ve belediyecilik anlayışı ile ilgili kısa bir bölüm ayırdık. Bu broşürlerimizi inşallah öncelikle bütün Batman esnafına, sonrasında tüm evlere dağıtacağız inşallah." dedi.
 
Halkımız bizi iyi tanıyor
Girilen seçim sürecine de değinen Gök, "Önümüzde bir yerel seçim var, Belediye Başkanlığı seçimi. Özellikle şunu vurgulamak lazım, halkımız bize yabancı değil, bizi yakından iyi tanıyor. Bundan önceki dönemlerde de, farklı mecralarda hamdolsun halkımıza hizmet vermeye çalıştık. Bu seçim sürecinde de, halkımızın sıkıntılarını dinledikten sonra alacağımız notlara göre, bu sorunlara çözüm olabilecek makul projelerle halkımızın karşısına çıkacağız inşallah. Yapacağımız bu ziyaretlerin Batman halkına hayırlı olmasını diliyoruz." ifadelerine yer verdi. (M.Fatih Akgül - İLKHA)
 
 
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir