• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Aksaray`da kaza: 9 yaralı!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
 Kaza, akşam saatlerinde Atatürk Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Yusuf Öztürk (24) idaresindeki 33 NV 051 plakalı kamyonet, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce önünde seyir halindeki otomobile, sonra da kaldırıma çıkarak elektrik panosuna ve son olarak da park halindeki otomobile çarptı.
 
Çarpmanın şiddeti ile elektrik olan pano 20 metre ileri fırlayarak boş olan bir iş yerinin camını kırdı.
 
Kamyonette olan üç kişi kazanın hemen ardından aracından inmesiyle birlikte elektrik panosu patladı. Patlama nedeniyle çevrede büyük panik yaşandı.
 
Olay yerine yakın olan emniyet güçlerinin müdahalesi ve uyarısıyla vatandaşlar olay yerinden uzaklaştırılırken çevrede geniş güvenlik önlemleri alındı. Kısa süre sonra kaza yerine intikal eden görevlilerin elektrik akımını kesmesiyle rahat bir nefes alındı.
 
Kazada, otomobilde bulunan İsmet (13), Ümmügülsüm (33), Ramazan (3) ve Bayram Doğan (9), Akkuş Arslan (74) ile Nezaket Bülbül (66) ile kamyonet sürücüsü Yusuf Öztürk ile yolcular Hamza Bilge (26), Mustafa Atay (27) yaralandı.
 
Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Yardım ekiplerince tedavileri yapılmak üzere Aksaray Devlet Hastanesi`ne kaldırıldı. Yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir