• DOLAR 32.371
  • EURO 34.978
  • ALTIN 2325.427
  • ...
HÜDA PAR Van Teşkilatı'ndan AFAD'a ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN - HÜDA PAR Van İl Başkanı Av. Rasim Sayğın, İpekyolu İlçe Başkanı Levent Dalgın ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet, AFAD İl Müdürü Cafer Giyik'i makamında ziyaret ettiler.


Ziyarette parti hedef ve ilkelerinden bahseden Sayğın, İslami ve insani bir amaçla kurulan partilerinin ülke genelinde yerel seçimlere girebilecekleri kadarıyla teşkilatlandıklarını ve bu doğrultuda da çalışmaların hızla sürdüğünü belirtti. Sayğın, deprem mağduru olarak konteyner kentlerde kalanların sürdürdükleri açlık grevi ve dolayısıyla yaşadıkları mağduriyetleri AFAD İl Müdürü Giyik'e ileterek, sorunun çözümü noktasında görüş alışverişinde bulundu.


AFAD İl Müdürü Giyik, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, HÜDA PAR'ın ülkeye ve Van iline hayırlı olması temennisinde bulundu. Konteynır Kent konusunda da gelinen noktada mağdurlara kira yardımı söz konusu olduğunu belirten Giyik, ayrıca okul döneminde bir kısım kırtasiye yardımlarında bulunduğunu, çözüm için gayret sarf ettiklerini bildirdi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir