• DOLAR 32.613
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2523.074
  • ...
Doğruhaberin Emektar Güllerine
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hamd Alemlerin rabbi olan Allah`a salat ve selam kainatın varoluş sebebi,yegane kurtarıcımız Hz. Muhammed(s.a.v) olsun. Essalamu aleyküm ve Rahmetullahi ve Berekatuhu.
 

Değerli abilerim, bizler bir dönem uyuduk, uyutulduk, ölüydük, ölü olmasa da bedenlerimiz; bu kutlu camianın her şeyiyle adeta yeniden dirildik, hem de dipdiri. 90`lı yıllarda ve 28 şubat döneminde adeta sindirildik, öz benliğimizden uzaklaştırıldık. Abilerimiz hep Yusuf-i Saraya konuk olunca şeytan ve avanelerinin çalışmaları, geride kalanların birçoğunu gaflete daldırdı. Bir çok şeyden habersiz ve şuursuzca yaşadık. Bu dönem içerisinde Kur`an ve sünnetten uzaklaştık. Rabbimizin bize verdiği ömür sermayesini boşa tükettik. O dönemde birçok sıkıntılar yaşandı. Abilerimizin yaşamış olduğu zorluk ve sıkıntılar eminim ki yeri göğü titretmiştir. Ve elbet o sıkıntı ve zorluklar şer olarak görülse de bizim bilmediğimiz fakat Rabbimizin bildiği bi çok hayırlı ve güzel günlere müjdeydiler. Gelinen noktadan geriye doğru baktığımızda bunu daha iyi anlıyoruz. Buna Rabbimizin ayeti en güzel şahittir" Her zorluğun ardından mutlaka bir kolaylık vardır. "Bu camianın bireyleri olmak, her kişiye değil ancak ve ancak er kişilere nasip olur. Değerli abilerim, üzülmeyin sabredin çekmiş olduğunuz tüm sıkıntı ve zorluklar elbette ki hak yolda olduğunuzun göstergesidir. Çünkü Rabbim sevdiği kullarına sıkıntı verir. Eğer güllük -gülistanlık bir hayat yaşamış olsaydık; o zaman imanımızdan şüphe etmemiz gerekmez miydi. "Cennet ucuz değil, cehennem dahi lüzumsuz değildir." (Said Nursi) Rabbim hepimizi cennetine layık kılsın. Özellikle böyle güzeller güzeli bir güzeli bir gazeteye sahip olduğumuzdan dolayı Rabbimize binlerce hamd olsun. Sizleri hiç görmesekte, hiç tanışamasak ta, aramızda bir akrabalık bağımız olmasa da Rabbimiz şahittir ki hepinizi Allah için çok ama çok seviyoruz. Ve şunu da özellikle belirtmek isteriz ki; bazıları gazetenin her tarafını karış karış karıştırsalarda... Bunu bilin ki sizin okuyucularınız da, reklamlarına varıncaya dek gazetemizi harf harf, hece hece, kelime kelime okuyan okuyucularınız var. Ey Doğruhaber gazetemizin emektar gülleri mektubumuza son verirken, hepinizi haseten Fikret Gültekin, Sair Şahin ağabeylerimizi de Rabbimizin o en güzel selamıyla selamlıyor, hepinizi yüceler yücesi Allah`a emanet ediyoruz.
 

Esselamu aleykum ve Rahmetullahi ve Berekatuhu ebeden daimen.
Hepinizi Allah için çok seven;
 

Şehadet Aşıkları (Üç Bacınız) / Diyarbakır (Çüngüş)
 

Sevgili Genç Kardeşlerimiz!
Bir ay boyunca gelen tüm yazılar içerisinde en güzel yazıyı gönderen kardeşimize bir kitap seti veya kaset vb. bir set hediye edeceğiz. Posta ile yazı gönderecek kardeşlerimiz yazılarının “Ayın Yazısı” seçilmesi durumunda, bizimle iletişime geçebilirler. Fakat özellikle dikkat etmenizi istediğimiz iki nokta var. Birincisi; gönderdiğiniz yazıların tamamen size ait olması gerektiği, yazınızda alıntı cümleler varsa bunları belirterek göndermeniz. İkincisi ise adınızı, soyadınızı, yazıyı gönderdiğiniz memleketi ve yaşınızı mutlaka belirtmeniz gerekmektedir. Bu hayırlı çalışmaya (yarışmaya) tüm genç kardeşlerimizin katkıda bulunmasını bekliyoruz.

Doğrugenç sayfasında sizden gelecek karikatür ve mini bulmacalara da yer veriyoruz. İlginizi bekliyoruz.
Yayınlanmasını istediğiniz yazılarınızı dogrugenc@dogruhaber.com.tr e-posta adresine mail olarak veya posta yolu ile gönderebilirsiniz.
Yazılarınızı eğer bilgisayarda yazıyorsanız bir sayfayı geçmesin. El yazınızla gönderecekseniz bir beyaz kâğıdı aşmasın. Gönderdiğiniz mektuplara “Doğru Genç” için diye not düşürmeyi unutmayın.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir