• DOLAR 32.516
  • EURO 34.577
  • ALTIN 2493.936
  • ...
Bingöl Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Bingöl`de 29 Temmuz 2011 Cuma günü yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Bingöl Gazetesi: Karlıova karıştı
Karlıova`da bir Korucubaşı, sokak ortasında başından vurularak öldürüldü. Esnaf kepenk kapadı, İlçeye giriş ve çıkış bir süre yasaklandı

Bingöl Olay Gazetesi: İŞKUR`a göre iş bulmanın püf noktaları
İŞKUR, 2 milyon 637 bin işsize iş aramanın ve iş görüşmesinin püf noktalarını anlatan kılavuz hazırladı. Klavuzda işsizlere verilen taktiklerin yanında sabır da tavsiye ediliyor.

Bingölün Sesi Gazetesi: DPT bünyesinde 2 genel müdürlük kurulacak
Kalkınma Bakanı Yılmaz, Devlet Planma Teşkilatının yeni dönemde çalışma şeklini anlattı.

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Devlet Planlama Teşkilatı (DPT) bünyesinde 2 yeni genel müdürlük kurulacağını belirterek, ``Kalkınma Araştırmaları Merkezi, thing thang kuruluşu gibi çalışacak ve Türkiye`nin reform tecrübelerini diğer ülkelere aktarmakta rol oynayacak`` dedi.

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Genel Başkanı Mustafa Koca ve Yönetim Kurulu üyeleri, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz`ı ziyaret etti. Yılmaz`ı, yeni bakanlık görevi nedeniyle tebrik eden Koca, dernek tarafından hazırlanan yayınları bakana sundu.

Bingöl Kent Haber Gazetesi: Cezaevinde intihara teşebbüs
Bingöl Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavisine devam edilen tutuklunun, hayati tehlikeyi atlatamadığı öğrenildi.

Bingöl M Tipi Kapalı Cezaevi`nde bulunan Diyarbakır nüfusuna kayıtlı Mehmet T. isimli tutuklunun intihara girişiminde bulunduğu bildirildi.

Bingöl Haber 12 Gazetesi: Kaçırılan 2 asker ve sağlık personelinin görüntüleri yayınlandı
Diyarbakır`ın Lice ilçesinde teröristler tarafından kaçırılan 2 asker ve 1 sağlık personelinin görüntüleri yayınlandı.

10 Temmuz 2011 tarihinde yol kesen teröristler tarafından kaçırılan Astsubay Abdullah Söpçeler, Uzman Çavuş Zihni Koç ve Sağlık Teknisyeni Aytekin Turhan Uz`a ait görüntüler, terör örgütüne yakınlığı ile bilinen bir televizyon kanalının saat 20.00`deki ana haber bülteninde yayınlandı.
Ali Yıldırım - İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir