GAZZE - israil savaş uçakları tarafından Gazze`nin Beythanun kasabasına gerçekleştirilen saldırıda 4`ü çocuk 7 kişi yaralandı.

 

Konuya ilişkin Gazze İlk Yardım ve Acil Durumlar Yüksek Komitesi sözcüsü Ethem Ebu Silmiyye tarafından yapılan açıklamada, israil uçaklarının hava saldırısında yaralanan 7 kişinin tümünün Ez-Zeanin ailesine mensup olduğu belirtildi.

 

Ebu Silmiyye, israil ordusunun her türlü insani değeri hiçe sayarak son günlerde vahşi bir şekilde Gazze`ye saldırdığını ifade etti.

 

israil uçaklarının son günlerde Gazze`ye yönelik yaptığı saldırılarda 3 kişinin yaşamını yitirdiğini, altısı çocuk, ikisi genç olmak üzere 20 kişinin de yaralandığını belirten Ebu Silmiyye, İsrail`in saldırılarını durdurması için uluslararası camiayı göreve çağırdı.

Muhabir: Doğru Haber