Gazze’de siyonist işgalci israilin barbar saldırıları sonucu eşleri şehit olan kadınlar, büyük yıkım ve yokluk içinde ailelerini ayakta tutmaya çalışıyor.

Han Yunus’taki El-Bereke Kampı’nda yaşayan Seher Ebu Hamra, üç yaralı çocuğuna bakmak zorunda olduğunu, kendisinin de yaralı olduğunu ve bacağındaki ağrıların sürdüğünü söylüyor.

BİLANÇO AĞIRLAŞIYOR!

Gazze'deki Sağlık Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, işgalcilerin Ekim 2023'ten bu yana devam eden saldırılarında yaşanan can kayıplarına ilişkin son veriler paylaşıldı.

Son 24 saatte Gazze'deki hastanelere 1'i enkaz altından çıkarılan 4 şehit ve 16 yaralının getirildiği kaydedildi.

Gazze'de ateşkesin yürürlüğe girdiği 10 Ekim 2025'ten bu yana işgalci israilin saldırılarında 837 kişinin şehit olduğu, 2 bin 381 kişinin yaralandığı, enkaz altından ise 769 kişinin cansız bedenine ulaşıldığı ifade edildi.

Siyonist israilin Ekim 2023'ten bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda toplam şehit sayısının 72 bin 619'a, yaralı sayısının da 172 bin 484'e yükseldiği bildirildi.

Gazze Şeridi'nde enkaz altında hâlen binlerce cenazenin bulunduğu belirtiliyor.​​​​​​

Muhabir: HİLAL HİKMET YEŞİLBUDAK