Sefilliğin ya da zilletin resmini çizin derseniz belki çizemem ama size gösterebilirim. Buyurun ‘Ümmet Coğrafyası’na bakın ve zilleti de sefilliği de hatta esfeli de en koyu şekliyle görün. İslam Ümmeti çok ağır dönemlerden geçti. Çok katliamlara uğradı ama hiçbir zaman bu kadar sefil, bu kadar çaresiz ve zelil bir duruma düşmedi.

Şu andaki halimiz Kurban Bayramlarında boğazlanmak için satış merkezlerinde bekleyen kurbanlıklara benziyor. Nasıl ki biri satıldıkça ya da kesildikçe sıra diğerine geliyorsa aynen öyle bir durum var pratikte.

Bakın şu lanetli kavim ne kadar da rahat. İstediğini istediği yerde istediği şekilde öldürüyor. Füzeyle vuruyor, uçakla vuruyor, denizden, karadan, havadan vuruyor.

Yetmezmiş gibi telefonla da vuruyor, çağrı cihazıyla da... Çocuğu da vuruyor, kadını da liderleri de sıradan insanları da…

Aynı anda Filistin’i vuruyor. İran’da istediği yeri vuruyor. Suriye’yi bombalıyor. Yemen’e füze atıyor. Lübnan’da katliam yapıyor. Irak topraklarında nokta atışıyla istediği yerde istediği insanları katlediyor…

Şiileri de vuruyor Şiilerin yurdunda adeta nazire yaparcasına Sünni liderleri de vurarak mesajını veriyor.

İran’da, Heniyye’yi şehid etti yanına kâr kaldı.  Nasrallah’ı katletti o da yanına kâr kaldı ya da kalacak…

Peki bu terör devleti bunları yaparken Müslümanlar, Müslüman Devletler, İslami Teşkilatlar ne yapıyorlar?

En cesuru, sözüm ona en duyarlısı bile, ya uluslararası toplumu sorumluluk almaya çağırıyor ya da kınama yarışına girip kendini ve halkları kandırıyor.

Aynı anda 5-6 Müslüman devleti bile bombalarken Müslümanların çocuklarını öldürüp Arapların namusunu kirletirken dahi şu kesif zilletten kurtulamamak, artık yeter demeyip sefilliğe razı olmak insanlık tarihinin gördüğü en aşağılık durumdur.

Bu zilletin baş aktörleri İslam Ülkelerinin liderleridirler. Veyl olsun tepeden tırnağa üzerlerine…

Ha bire laf salatası yapıp konuşarak, yok yeter artık yok Kırmızı çizgi gibi zırvalıklarla kendilerini duyarlıymış gibi lanse etmeye çalışıyorlar. Hatta daha da öte boyunlarını uzatmış zillet içerisinde kendilerinin ve ülkelerinin kurban edileceği günü bekliyorlar.

Bakmayın adına lider denen insanların sağda solda konuşmalarına, hepsi de son tahlilde, ‘bana dokunmayan yılan bin yaşasın’ kafasında. Ama emin olun ki o lanetli yılan günü gelecek ve bir bir hepsini, hepimizi acımasızca sokarak ya teslim alacak ya da yok edecek.

Ey İslam Ümmetinin liderleri, halkları!

Bekleyin(!)

Kınayın(!)

Çizgileri görünmez kırmızılara boyayın(!)

Ve

Zillet içinde debelenip durun…

Bekleyin bakalım!

Geliyor gelmekte olan…