Yaşanan hadiseler Müslümanları ama gerçek Müslümanları derinden üzmektedir. Sadece Müslümanları değil, az bir insanlık duygusu olan herkesi üzmektedir. israil terör devleti en modern teknolojisiyle insan avına çıkmıştır.

israil terör devleti İngiliz-Siyonist ittifakın yardımıyla bir senedir Gazze’yi vuruyor, Lübnan’ı vurmaya başladı ve Suriye’yi ve Yemen’i vuruyor… Yaptığımız şeylere bakıyorum, kocaman bir hiç… Her haftada bir konferans ve her defasında Filistin davasına sahip çıkma çağrısı… Kimse sahip çıkmıyor…

BM’lerde, İİT’de, Arap Birliğinde ve AB’de yapılan çağrılar da Batı bu savaşa son versin diye yapılıyor… Bizim yapacağımız zaten bir şey yok. İslam dünyası Sünni ve Şii tartışmalarıyla meşgul.

 Batı ise bu düşmanlığa benzin dökerken, asla bitmez… Umudumuz ve çaremizi Batı’da gördüğümüz müddetçe biz de hiçbir şey yapamayız… Aradığımız ve inandığımız şey Batı’nın bu savaşa son verebileceğidir… İşte yanıldığımız şey de odur. O yüzden hep kaybediyoruz… Kıblemiz Mekke iken Washington ve Londra olarak değişti… Öyle değil mi? Allah’a dua edip, Allah’ın düşmanlarıyla işbirliği içindeyiz… Öyle değil mi? Dilimizde İslam gerçek hayatımızda ise Batı’nın kurmuş olduğu sistem ile yaşıyoruz… Söylediğimiz sözlerle övünüp durmaktayız. Bugün isteyen herkes sosyal medyada istediği sözü söyleyebiliyor, bu bir maharet değildir… Maharet israil terör devletini durdurmaktır. Bugün başka hiçbir büyük iş yoktur, sadece odur.

Alimlerimizin de yapacağı tek çağrı israile karşı boykot ve mücadele değil, bölgemizde yıllarca israilin yardımcıları olarak oturan liderlerimize karşı ayaklanması olacaktır. Bizim yapacağımız en büyük iş de liderlerimizden söz değil, fiili hareket istemek olacaktır… Bir senedir liderlerimiz Batı’dan bir şeyler bekliyor ama; hiçbir değişiklik söz konusu değil. Hatırlayın… Allah (C.C.) şöyle buyurmaktadır, “Kim İslâm’dan başka bir din arama çabası içine girerse, bilsin ki bu kendisinden asla kabul edilmeyecek ve o âhirette ziyan edenlerden olacaktır.”( Âl-i İmrân Suresi - 85 . Ayet). Şu ayeti bir de böyle yorumlayalım, kim İslam’dan başka bir sistem/nizam arama çabasına girerse, bilsin ki bu asla kabul edilmeyecek ve o ahirette ziyan edenlerden olacaktır…

Biz Allah’ın gönderdiği nizamı ve sistemi bırakıp, Batı’nın icat ettiği sistemden umut besliyoruz… Onlara yalvarıyoruz… Allah’a karşı duyduğumuz şüphe ve zannı bırakıp harekete geçmemiz lazım… Bizim liderlerimiz büyük askeri ve finansal hesapları yaparken israil terör devleti her gün suikastlar gerçekleştirerek bizleri bitirir… Acil olarak İslam ümmetinin Baharını gerçekleştirmemiz gerekiyor. Yoksa bu konferanslar, mitingler, boykotlar bitmez… Biz bunlarla uğraşırken bölgemiz elden gidiyor. Gazze’ye selam, direnişe devam!