Demir kubbe aşıldı, şimdi sadece, İslam ülkelerinin liderlerini aşmamız kaldı… Yemen işgal altındaki Filistin'deki Siyonist işgal bölgesine tek bir balistik füze ateşledi ve siyonist yorumcuların da yazdığı gibi füze, 2 bin km uçarak israil terör örgütünün ABD ve İngiltere’nin desteğiyle kurmuş olduğu ‘Demir Kubbe’ denilen hava savunma noktasından kaçmayı başardı. Füze saldırısı ormanda yangınlara neden oldu ve Ben Gurion Havaalanı'na 6 km uzaklıktaki Modiin yakınındaki ana tren istasyonunu kısmen tahrip etti. 2 milyon 365 bin yasadışı Yahudi yerleşimci işgal altındaki Filistin'in orta kesimindeki barınaklara kaçtı. Bunlardan 9'u barınaklara ulaşmaya çalışırken yaralandı. Şurası çok enteresan, Yahudi güvenlik uzmanı Yossi Melman şunları söyledi: "Yemen'den gelen füze, israil'in Arrow, David's Sling, Iron Dome gibi çok katmanlı hava savunma sistemlerinin yanı sıra uçak ve sinyal bozma sistemlerinden oluşan tüm kompleksin üstesinden geldi."

Yahudi medyası, Yemen'den Tel Aviv'e doğru fırlatılan bir füzesinin, israil'i koruması gereken Kızıldeniz'de faaliyet gösteren en az iki Amerikan destroyeri ve bir Fransız firkateyninin üzerinden geçtiğini söyledi. Siyonist komutanlığın çetesi ise füzenin "Tel Aviv üzerinden ikinci kez vurulduğunu" ve tüm yıkım ve yangınların düşen füze kalıntılarının sonucu olduğunu iddia ediyor. Yemen askeri komutanlığı ise israil'e düzenlenen füze saldırısıyla ilgili bir açıklama yaptı. İşte açıklamanın ana noktaları:

- Füze güçlerimiz, Yafa bölgesindeki bir askeri tesisi imha etmek amacıyla yüksek kalitede bir muharebe operasyonu gerçekleştirdi.

- Operasyon, hedefe başarılı bir şekilde ulaşan yeni bir hipersonik balistik füze kullanılarak gerçekleştirildi ve düşman savunması onu önleyemedi ve karşı koyamadı.

- Hipersonik füze 2040 kilometrelik mesafeyi 11,5 dakikada kat etti.

- Füze Siyonistler arasında büyük paniğe neden olurken, 2 milyondan fazla işgalci Yahudi’nin barınaklara gönderilmesine neden oldu.

- Coğrafi engeller, ABD-İngiliz ittifakı, izleme ve karşı önlem sistemleri Gazze'ye destek vermemize engel olamayacak.

- İsrail terör örgütü, 7 Ekim operasyonunun birinci yıldönümü yaklaşırken daha iyi operasyonlar beklemelidir…

Şimdi… Kendiniz düşünün, yalnızca tek bir balistik füze siyonistler arasında paniğe ve hışırtıya neden oldu. Peki ya bu türden yüzlerce ya da binlerce füze olsa? Askeri uzmanlar uzun zamandır israil'in kritik hassasiyetine dikkat çekiyordu. Siyonistlerin kurduğu hava savunma sistemi yalnızca modası geçmiş Katyuşa roketlerine ve ev yapımı HAMAS füzelerine karşı etkili. Daha güçlü füzelere karşı Siyonist çetenin çok katmanlı savunması endişe verici derecede başarısız oluyor. Filistin'deki olayları izleyen ve israil'in askeri potansiyeline aşina olan uzmanlar, ABD'nin yardımı olmadan, abartılan tüm "güç" ve silahlarıyla yasadışı Yahudi yerleşim bölgesinin birkaç hafta bile ayakta kalamayacağını öne sürüyor. Siyonist rejimin tüm açıklamalara rağmen Yemen’den gelen tek bir füzeden dolayı son günlerde İsrail'den kaçan Yahudilerin akışı keskin bir şekilde arttı. Binlerce Yahudi göçmen, işgal ettikleri Filistin topraklarında artık güvenli, özgür bir yaşamın olmayacağına haklı olarak inanarak ülkelerine geri dönüyor. Şimdi… Yemen’in elindeki bu tür füzeler diğer İslam ülkelerinin elinde yok mu? Son olarak da bir soru… Neden Filistin’e Yemen’in ettiği gibi yardım edilmiyor? Gazze’ye selam, direnişe devam!