Siyonist varlık her ülkenin güvenlik meselesidir. Siyonizm düşünce sistemi, hastalıklı zihinlerin ürettikleri bir düşüncedir. İnsanlığı efendi ve köleler diye ayıran bir sistemdir. Aklı ve vicdanı hür olan bir insanın bunu kabul etmesi mümkün değildir.

Nitekim birinci dünya savaşından sonra bu sistemi devletlerarası bir kural haline getirdiler. Batılı efendi devletler ve geri kalan köle, sömürülecek devletler.

Bu hastalıklı zihinsel yaklaşım dünyamızı çıkmaza soktu. Şu anda dünya sistemine hakim olan bu yaklaşım, dünyada huzur ve güvenlik bırakmadı. Dünya hızla bir üçüncü dünya savaşına doğru ilerliyor. Adaletsizlik, zulüm, kargaşa ve sömürü almış başını gidiyor. Dünyanın birçok yerinde savaşlar devam ediyor. Milletler arası sistemin kendisi milletlere zulüm ediyor. Yani dünyanın çivisi çıkmış durumda.
Bunların hepsinin altında siyonistlerin hastalıklı zihin yapıları ve düşünceleri vardır. Dolayısıyla siyonizm düşüncesi dünyamızın güvenliği için büyük bir tehlikedir.

Bu hastalıklı düşünce ne yazık ki lions ve mason kulüpleri gibi yapılarla ülkelere de sirayet etmiştir. Bütün ülkeleri bir sülük gibi sömürge haline getirmiştir. Bugün bütün ülkeler neredeyse aynı reklamı izlemekte, aynı ürünü tüketmekte ve aynı televizyon kanallarına bakmaktadır. Hiç kimse kendi ülkesinde yeni ve kaliteli bir ürün üretememektedir. Hasbel kader böyle bir şeye girişilirse anında haddi bildirilmektedir. Ya bu siyonistlere teslim olacak ya da batacaktır. Ülkeler bunu gördüğü halde müdahale edemiyorlar. Kendi ülkelerinde bile iktidarlar muktedir değiller.

Bu mesele artık bir milli güvenlik meselesi olmuştur. İnsanların zihinleri işgal edilmiş, toprakları işgal edilmiş, düşünen insanları köleleştirilmiş, yönetimi felç edilmiştir. Bundan daha büyük bir felaket olabilir mi?

Bu siyonist, hastalıklı düşünce sahibi ülkenin ve yapının aleyhinde konuşmak sosyal medyada yasak, gazete ve televizyonda yasak, Birleşmiş Milletler'de yasak, batı ülkelerinde yasak? Neden acaba? İçinde bulunduğun herhangi bir batılı ülke aleyhinde konuşmak serbest, ama siyonist işgalci israil aleyhinde konuşmak yasak! Bu akıl tutulması değil mi? İşte siyonist aklın gelip dayanacağı son nokta budur! Kendisi aleyhindeki her şey yasak. Çünkü köleler efendileri eleştiremez! Haddini bilmeli!
Bu hastalı yapılardan kurtulmak için büyük bir mücadele şart. İsterse sonu savaşa dayansın. Çünkü bu artık bir varlık ile yokluk savaşı olacak. Sadece bir ülkenin değil topyekün insanlığın savaşı olacak.