Siyonist vahşilerin goyim ve arz-ı mev’ud hezeyanları sonucu adım adım vahşileşerek 70 yıldır Filistin’de işledikleri zulüm, işgal, cinayet ve katliamların, Almanların üstün oldukları hezeyanı olan “Aryan” ırkçılığı ile 1933-1945 yılları arasında, kademeli olarak gelişen korkunç yaşam koşulları, acımasız yaklaşımlar, toplu katliamlar, gaz odaları ve öldürme merkezleri yoluyla işlemiş olduklarının bir farkı yoktur.

   Hitleri kendisine önder, Nazi holokostunu örnek alan siyonistlerin işlediği vahşet ve canavarlık tıpa tıp aynıdır.

   Almanların 1941-1945 yıllarında adına “Nihai Çözüm” dedikleri süreçte sistematik ve örgütlü bir şekilde etnik temizlik yaptıkları gibi Siyonist işgalciler de 7 Ekim Aksa Tufanı Cihadından beridir adına “Tek Çözüm” diyerek kan dondurucu vahşiliklerine hız katmışlardır.

   O günün Almanya’sı aşırı ırkçılık motivasyonu ile biriktirdikleri kin ve kibir sonucu yıllarca oluşturdukları “Getto”larda açlık, ilaçsızlık vb. acımasız yaşam koşulları altında ölüme terk ettikleri ile bugünün Siyonist vahşilerinin dini motivasyonlarla büyüttükleri kin ve kibir sonucu FİLİSTİN’de özellikle de Gazze’de işledikleri vahşi cürümler…

  Nazi Kamplarında işlenenler ile israil terör devleti hapishanelerinde işlenmekte olanlar birbirinin aynısı hatta daha vahşisi değil mi?

  Alman doktorların esirler ve cesetler üzerinde yapmış oldukları deneyler ile siyon vahşilerin deri bankası, organ hırsızlığı, cesetlere el koyma elbette ki aynı ruh hâlinin eseridir.  

  Gazze’ye hatta tüm Filistin’e ördüğü utanç duvarlarıyla, uyguladığı acımasız ambargolarla gettolar kurmamış mı? Kulak boynuzu geçmiştir.

   Dikkat edin! Hitler, tek başına hareket etmemiştir. Nihai Çözüm için kesin bir plan da ortaya koymamıştır. Aynı terörist başı Netanyahu’nun durumu...

   Almanya, Holokost’u tek başına yapmamıştır. Müttefikleri ve işbirlikçileri sayesinde yapmıştır. Yani Mihver Devletlerin ve minnet eden diğer devletçikler ile tüm kurum ve kuruluşların destekleri ile… Tam da bugünün israil terör devletinde de olduğu gibi… Siyon holokostu da müttefikler, secdeli işbirlikçiler ve sessiz izleyiciler ile birlikte işlenen korkunç bir soykırımdır.

  Hitler döneminde holokosta katkı sunan diğer bir kesim ise sessiz halk yığınları olmuştur. Hatta bunlardan kimileri bu durumdan kazanç elde etmiştir. Talan edilen evler, işletmeler, fabrikalardan nemalanmışlardır. Bugünün deniz aşırı (kan) tüccarlarını, yakıt borularıyla Müslüman kanı emen paraperest vampirleri, az bir kemik parçasına bile takla atan firmaları düşünelim…

    Almanlar sadece ordu ve polisini kullanmamış bunun yanında adına “Yerel Yardımcı Birlikleri” dedikleri sivilleri de kullanmışlar. israil terör rejiminin en az 120 bin sivili(milisi) silahlandırdıklarını açıkça söylemeleri Hitler’i önder edindiklerinin başka bir delili olmaz mı?

    Almanlar o gün için öncesinde asla görülmemiş canavarlıklarla işledikleri holokostun aynısını bugün “siyon-nazi”ler daha önce asla görülmemiş vahşilikler ile işlemeye devam ediyor.

    Dünya ise görülmemiş bir vurdumduymazlık ve yerin dibine sokan bir utanç ile izlemeye devam ediyor.