O klişe olmuş "son dönemlerde" sözü ile başlamayacağım zira "Mustazaflar Hareketi"nin ilanı ile hatta daha dernekleşme safhasında başlayan ve ardı arkası kesilmeyen ithamlar, hızlı bir şekilde evrimini tamamlayıp iftiralara döndü.

Hüda Par`ın yerel seçimlerde aldığı oy oranı üzerine, kış ayında güneş görmüş yılanın hareketlenmesi gibi ağızlar açıldı ve zehir zemberek cümleler savrulup DNAlar etrafa saçılmaya başlandı.

Ağızlardan akan o salya cümlecikleri test ettik, sonuç pozitif: MÜFTERİSİNİZ.

Geçen Yaz mevsiminde de "Hüda Par`dan Nasrallah`a hakaret" başlığıyla iftiralarla dolu bir yazı sosyal medyada yayılmıştı. Haberin kaynağı siteye maille ulaşarak twitteer`da herhangi birinin söylemiş olduğu bir sözü nasıl olur da bir camianın görüşü olarak lanse edebildiniz? diye sormuştum.

Cevap muhteşemdi! Resmi bir söylem olmadığını biliyoruz. Ama falan gazetenin falan haberinin altında bir (site ziyaretçisinin yazdığı) yorum var bu yorumdan dolayı Hüda Par`ın dikkatini çekmek için bunu bilerek haber yaptık.
Ne alaka? Sosyal medyada biri bir söz söylüyor, Hüda Par da tandır başındaki kadınlar gibi çekiştirmiyor diye suçlu! Bu yaklaşım hangi kefeye sığar? İnsaf almaz, ahlaka sığmaz, İslamda da yeri yok. Yapılan gıybet de değil, düpedüz İFTİRA!
Bu kez de İŞİD`in Türkiye distribütörleri "Sen bana ördek demek istedin" algoritması ile sözü Hüda Par`a, oradan siyaset yapmasına, oradan da seçim sonuçlarına, oradan da yapılanmanın bir çok üyesinin seçimden sonra ayrılması(!)na kadar getirmesi "pes!" dedirtti.

Perdeyi kaldırıyorum:

Kimi STK`lar gibi Esed karşıtı duruşunuzdan dolayı hükümetten aldığınız destek kredisi ne kadar?

Desteğin karşılığı sizlere yol, su olarak dönmedi herhal! Bilmiyor değiliz söyletmeyin!

Hizbullah cemaatini tekfir ettiğiniz gerekçelerinizin bin hatta milyon katı Suriye`deki vahşette orta yerde durmuyor mu?

Hüda Par`ın, Esed`i cani ve zalim olarak nitelemesine ve Suriye meselesinde tavrını açık ve net ortaya koymasına rağmen bu kininiz neye?

İslam ümmetinin vahdete ermeyişinin önündeki engel grupçuklar değil, kimilerinin o küçücük beyin hücreleridir.
Geçelim bir diğer konuya.

Özellikle yerel seçim sonuçlarından sonra sosyal medyada Hüda Par`a hakaret eden çok bilmiş kardeşler! Bir kaç kitap okumakla fukaha olunmuyor.

Öyle Google`dan icazet almakla olmuyor bu işler.

Aklın akledebilmesi için sağlam veri lazım. Aramızda Kur`an var. Birbirimizi sosyal medyadan ya da fasıkların haberlerinden mi tanıyacağız.

Hz. Ali (r.a.) ne güzel buyurmuş: "Hakkı tanırsan hak üzere olanı tanırsın. Batılı tanırsan batıl üzere olanı tanırsın."