Siyonist vahşiler savaş alanını genişletirken maalesef insanın içini acıtan başka olaylar da yaşanmaya devam ediyor.

Kızını 6 yaşında evlendirdiği iftirasıyla yargılanan Yusuf Ziya Gümüşel Hoca ve damadı Kadir İstekli’ye astronomik cezalar verildi.

Yusuf Ziya Gümüşel Hocaya 18 yıl 9 ay, damadı Kadir İstekli’ye 36 yıl hapis cezası verildi. Gerçekten adaletten, hukuktan, izandan uzak bir karar ve bu karar hukuk sistemini tamamen sorgulatır nitelikte. Bu kadar keyfi kararlar nasıl verilebiliyor?

Ahlaksız şebekelerin ağına düştüğü iddia edilen bir kızın, 2021’de verdiği ifadelerle Müslüman ve ahlaklı bir aileye adeta suikast yapıldı.

Onurları çiğnendi, hayatları zehir edildi. Ayrıca Yusuf Ziya Hoca ailesi üzerinden İslami değerlere saldırıldı.

Ahlaksız, deist, ateist, feminist mihrakların dayatmalarıyla Müslüman bir ailenin adeta idamına karar verildi.

17 yaşında evlendirildiği belirtilen kız çocuğu için, 36 yıl hapis cezası vermek hangi hukuk sistemi normlarına uyar gerçekten merak ediyoruz.

‘18 yıl önce ben evlendirildim ve 6 yaşındaydım’ diyen birinin iddiaları ciddi bulundu ve baba, anne, damat herkes suçlu bulundu. Ne anne-babanın ne de ablaların ifadeleri dikkate alındı. Mahkemeye sunulan ve düğün günü çekilen fotograflar da kaale alınmadı.

Adam öldürenlere bile bu cezayı pek vermeyen hukuk sistemimiz iftiraları delil kabul ederek bir aileyi ‘idam’la cezalandırdı. Kesinlikle verilen ceza, mahkemeler eliyle adalete kesilmiştir.

Birkaç gün önce kiracısını öldüren ev sahibine 15 yıl hapis cezası verilmişti. Adam öldürene verilen ceza bu kadardı gerçekten!

İnsafsızlar, Yusuf Ziya Hocanın kızının evliliğini cinayetten ve adam öldürmekten daha ağır bir suç olarak değerlendirmişlerdir ki bunu kabul etmek mümkün değil.

Bu kararın arkasında hukuk yok, adalet yok, insaf yok! Bu kararın arkasında sosyal medya fenomenleri ve uzun süredir ortaya koyduğu tavrıyla KADEM vardır.

KADEM hem ceza öncesi hem de ceza sonrası yaptığı açıklamalarla aslında mahkemeyi yönlendirdiğini açık açık itiraf etmiştir.

Taktıkları başörtüler ve giydikleri ceketlerle verdikleri pozlarla Müslüman bir ailenin ceza almasını sağladıklarını açık açık ifade etmekten çekinmemişlerdir. Bu tam bir rezalet tablosudur.

Yapılan ağır hatadan dönülmediği takdirde bu hukuksuzluğu sağlayanların yanında destek sunan herkes necip milletin tepkisini almaktan kurtulamayacaktır.

Mazlumların ahından sakının, aksi takdirde vallahi son pişmanlık fayda vermeyecektir. Bugün içinde bulunduğunuz rahatlığın Yusuf Ziya Gümüşel gibi insanların desteğiyle olduğunu unutmayın! Bunu görmeyecek kadar kör olanlar, etrafta kim varsa kamçılamaktan çekinmeyerek birilerine yaranmaya çalışıyorlar.

Bu yanlış tutumlarında ısrar edenlerin, düşmanın insafına kaldıkları gün belki gözleri açılır ama o zaman da iş işten geçmiş olur.

Birkaç ahlaksızdan aferin almak için değer mi şimdi bu olup bitenler! Mağdur aile bireylerinin çektiği sıkıntıların karşılığı belki de bütün konforunuzun yok olması demek olacaktır. Bu konu öyle basit bir konu değil!

Yaşam dünyasını değiştirmiş, farklı ortamların kadını olmuş ve farklı insanların tuzağına düşmüş birinin, ailesiyle ilgili, daha 18 yıl önce yaşandığını iddia ettiği evlilik üzerinden bu kadar cüretkâr davranmak hangi aklın ürünü Allah aşkına!

Kesinlikle o cezalar adalete verildi; herkese geçmiş olsun, diyorum!