ŞANLIURFA - Saadet Partisi Karaköprü İlçe Başkanlığı binasına dün 01.00 sularında gerçekleştirilen taşlı saldırıya tepki gösteren Saadet Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Halil Yiğit, bu şehirde orman kanunlarını uygulamak isteyen zihniyetlerin olduğunu söyledi.

Geçtiğimiz günlerde saldırıya uğrayan Saadet Partisi Karaköprü İlçe Teşkilatı binasına dün gece saatlerinde yine saldırı oldu. Taşlı saldırı sırasında binanın kapısı ve camlarında hasar meydana gelirken saldırının güvenlik kameraları tarafından kaydedildiği ifade edildi.

Saldırıdan sonra Karaköprü`ye gelen Saadet Partisi İl Başkanı Halil Yiğit yaptığı basın açıklamasında saldırıyı gerçekleştirenlere tepki gösterdi. Bu şehirde orman kanunlarını uygulamak isteyen zihniyetlerin olduğunu belirten Yiğit, Karaköprü`de Saadet Partisine ikinci defa saldırı yapıldığını söyledi. Yiğit şöyle konuştu: "Bizler Saadet Partisi olarak temeli ahlak ve maneviyat olan bir hareketin mensuplarıyız. Önce sevgi ve şefkat diyoruz. Buna rağmen partimize saldırılar yapılmakta bunu anlamakta göçlük çekiyoruz. Şanlıurfa`da söz sahibi olan bir hareketin mensuplarıyız bu durumu çekemeyenler olabilir. Şanlıurfa`mızda şehrin merkezinde bu olaylar gerçekleştiriliyor. Ama halen şehir merkezinde orman kanunlarını uygulamak isteyen zihniyette olan insanlar olabilir. Bizler insanlığımız gereği emniyete bu olayı havale etmiş bulunuyoruz. Zanlılar tespit edildikten sonra gerekli cezai müeyyideler uygulanır inşallah." dedi.

Saadet Partisi Karaköprü ilçe Başkanı Mehmet Kaz ise yaptığı açıklamada "Bu çirkin saldırı ile yine karşı karşıyayız. Bu üzücü saldırının böyle yapılması bizi üzüyor. Partimizin temeli sevgi ve şefkat üzerine kuruludur. Önce ahlak ve maneviyat düsturu ile hareket eden bir partiyiz. Bu menfur saldırı bizi saadet partisinin yolundan alıkoymayacaktır." Şeklinde konuştu. (Mehmet Demir-İLKHA)