ŞIRNAK - Milli Eğitim Bakanlığınca Şırnak`ın İdil ilçesine atanan öğretmenlere "Hoş Geldiniz" kokteyli verildi. İdil`e yeni atanan öğretmenlere Öğretmenevi ASO Müdürlüğünde İlçe Kaymakamı Ali Karakaya tarafından kokteyl verildi.
 
Tanışma kokteyline katılan İdil Kaymakamı Ali Karakaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü M.Şerif Çelikkaya, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Kara, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ümit Semerci, Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Nurettin Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Milli Eğitim Şube Müdürleri ve yeni atanan öğretmenler katıldı.
 
Görevlerine ilk defa başlayan öğretmen ve eğitimcilerle bir araya gelen İdil Kaymakamı Ali Karakaya, "İdil Şırnak ilimizin en huzurlu ve sevimli güzel bir ilçesi. Kafanızda yer alan ve medyada yansıtılan acabaları hemen atın. İdil`in insanı değerli ve iletişime açıktır. Dolayısıyla sizin öğrencilerle ve velileriyle, çevreyle ilişkileriniz olacaktır. Bu yüzden çok şanslısınız ve güzel bir ilçeye geldiniz. Yeni göreve başladınız, ders başı yaptınız. Bu nedenle sizleri tebrik ediyorum. Hayırlı ve uğurlu olsun." dedi. (M.Şerif Aşkın - İLKHA)