DİYARBAKIR- Merkez Bağlar ilçesinde özel taksi şoförü olan Ekrem Kurt, dün gece saat 22.30 sıralarında henüz kimliği tespit edilmeyen iki kişi tarafından öldürüldüğü iddia edildi.

 

Edinilen bilgiye göre Bağlar ilçesi Gürsel Caddesi Yanık Köşk civarında taksicilik yapan Ekrem Kurt (55), dün gece saat 22.30 sıralarında taksisine binen iki genç tarafından öldürüldüğü iddia edildi.

 

İddialara göre taksicilik yapan Ekrem Kurt, dün gece isimleri belirlenemeyen iki kişi tarafından 'Arabamız var ama ehliyetimiz yok yolda kaldık paramız yok bizi taksimize kadar götürebilir misin' bahanesiyle kandırıldı. Şoför Ekrem Kurt, sözkonusu şahıslarla gittikten sonra kendisinden bir daha haber alınmadı.

 

Ticari taksi işleterek geçimini sağlayan Ekrem Kurt'un cansız bedeni, bugün saat 15.30 sıralarında merkez Yenişehir ilçesi Şehitlik semtinde bulundu.

 

6 çocuk babası olan Ekrem Kurt'un cesedi otopsi için Diyarbakır Dağkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Cinayet ile ilgili soruşturma devam ediyor. (Yasin Ergin -İLKHA)