Lübnan Hizbullah'ı, işgalcilere düzenlediği operasyonların özetini yayımladı. Açıklamanın tamamı şu şekilde:

"İslami Direniş, Perşembe günü İsrail düşman ordusunun Lübnan-Filistin sınırındaki mevzilerine ve konuşlanmasına karşı bir dizi operasyon gerçekleştirdi:

* Doğu Bölgesi:

1- Siyonist düşmanının köyleri ve sivillerin evlerini hedef almaya devam etmesine tepki olarak, saat 00:15'te Kiryat Şmona (işgal altındaki El-Khalisa kasabası) yerleşimi, obir yaylım ateşiyle Katyuşa roketleriyle bombalandı.

2- Saat 12.15'te işgal altındaki Lübnan Şebaa Çiftlikleri'ndeki işgalci düşman askerlerinin toplanma merkezlerinin füze ve topçu silahlarıyla hedef alınarak doğrudan vurulması.

3- Saat 12.45'te, işgal altındaki Lübnan Şebaa Çiftlikleri'nde düşmanın mevzilerinin gerisinde oluşturduğu yoğunlaşma noktalarına aynı anda üç taarruz drone'uyla hava saldırısı başlatılarak, hedefler isabetli bir şekilde vurularak yok edildi.

4- Saat 15.30'da Ramim kışlası (işgal altındaki Lübnan'ın Honin köyü) ve çevresinde toplanan siyonist düşman askerleri uygun silahlarla hedef alınarak doğrudan isabet sağlandı.

5- Saat 17.00'de Metulla ve Ramot Naftali yerleşim yerleri füze silahlarıyla hedef alındı.

* Batı Bölgesi:

1- İsrail düşmanının keşiş ormanını yakmasına tepki olarak saat 00.30'da Beranit ormanlarına yangın çıkarıcı füzeler atıldı. Direniş, Düşmanın ona karşı saldırgan eylemlerine, Lübnan'ın köy ve kasabalarını savunmaktan rehavete kapılmayacağını ve aynı şekilde karşılık vereceğini doğruladı.

2- İsrail düşmanının köylere ve sivillerin evlerine yönelik saldırılarına karşılık olarak saat 11.15'te Doviv ve Avivim'de kolonilerinin uygun silahlarla hedef alındı.

3- Saat 13.30'da Cerdah noktası uygun silahlarla hedef alındı."