MANİSA - Yaklaşık 4 kilometrelik güzergâh boyunca sürdürülen çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını söyleyen Manisa Belediyesi Fen İşleri Müdürü Cem Çöllü, "Çalışmalarımızla bölge halkımızı yazın tozdan, kışın çamurdan kurtaracağız." dedi.

 

Yaz boyunca Manisa merkezde ve köy yollarında asfaltlama çalışmalarını sürdüren Manisa Belediyesi, Hasırcılar Küme Evleri yolunda da asfaltlama çalışması başlattı. Yaklaşık 4 kilometrelik Hasırcılar Küme Evleri yolu üzerindeki çalışmalar hakkında bilgi veren Fen İşleri Müdürü Cem Çöllü, asfaltlamanın kısa süre içerisinde tamamlanarak, yolun bölge halkının hizmetine sunulacağını söyledi. Çöllü, "Bilindiği üzere yaz boyunca sürdürdüğümüz asfaltlama çalışmalarına hız kesmeden devam ediyoruz. Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün talimatları doğrultusunda özellikle acil ihtiyaç duyulan köy yollarında asfaltlama yapıyoruz. Bu kapsamda belediyeye bağlı ekiplerimizce Hasırcılar Küme evleri yolunda asfaltlama çalışmasına başlandı. Mevcut yoldaki çalışmalarımızın bitmesiyle birlikte bölge halkımız yazın tozdan, kışın çamurdan kurtulmuş olacak." İfadelerini kullandı.

 

Asfaltlamalar devam ediyor

Manisa Belediyesi'ne bağlı ekiplerin kentin hemen her noktasında asfaltlama çalışmalarını sürdürdüğünü hatırlatan Çöllü, sözlerini şöyle sürdürdü:

 

"Manisa Belediyesi olarak büyükşehir yasasının onaylanmasının ardından ilçe, belde ve köylere de imkânlar dâhilinde destek vermeye çalışıyoruz. Manisa'da yaşayan tüm vatandaşlarımızın belediyemizin imkânlarından faydalanabilmesi adına son haftalarda Celal Bayar Üniversitesi Kampusu güzergahındaki yaklaşık 3 kilometrelik yolun asfaltlamasını tamamladık. Hacıhaliller, Hamzabeyli, Çobanisa köylerinde de yaklaşık 45 km'lik asfaltlama çalışması yaptık. Şuanda da Uzunburun ve Karaali köylerinde asfaltlamalarına devam ediyoruz. Bunun yanı sıra Sarıgöl ilçemizin köylerinde de asfaltlama çalışmalarımız devam etmektedir." (Ramazan Sındıraç - İLKHA)